Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skrnavili su dzamije drzeci oruzje unutra, to islam ne propovjeda, vlasti su potpuno u pravu sto su zatvorili te dzamije, vjerske bogomolje se ne smiju koristiti za propovjedanje nasilja i jos da sluze kao skladista oruzja. I oni sebe zovu muslimanima??
ovako je počelo i u Nigeriji, zatvaranje matletiranje ubijanje muslimana pa sad kad im se pojavio Buko Haram država izjavljuju zaljene sto su ih diskriminirali i sikanirali..
ovako ti je pocelo kod mame kretenu lazovski. niko nije one teroriste u nigeriji dirao. prvi su poceli. je li te to hodza naucio da tako lazes ko pas. krme jedno lojavo
gdje su god muslimani tu su problemi