Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je realnost, ako želiš u Europu moraš imati zakone o toleranciji drugačijih a ako želiš u Rusiju...
Ne nosi vazelin
da da,troleranciju svega naopakog,a gdje je ta tolerancija kada su "drugaciji" u pitanju,tj muslimani,onda da vidis diskriminacije,fuj uvjek mi se gadila jevropa a pogotovu ova zapadna,jadna istorija a jos jadnija joj buducnost
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Mislim, bravo za Moldaviju, minus za ove nase homofobne budale.
Profesore zmiju ga loma!
mmrsss u moldaviju
@ antiizdajnik1 KOSOVE Stvarno mi nije jasno zašto vi "veliki muslimani"ne možete prihvatiti drugačije od sebe? Jedini razlog za to vidim u činjenici da imate problema sa svojim identitetom, pa ne znate šta ćete i pljujete po svakome. Za tvoju informaciju u svim članicama EU muslimani, kao i pripadnici ostalih religija mogu sasvim slobodno ispocijedati svoju religiju. Samo u Londonu ima tačno 70 džamija, a u cijeloj Velikoj Britaniji 2.500. Čak im se ne brani pravo ni pozivanja u islam na ulicama. Kad je u pitanju homosexualnist mislim da je to lični izbor i ako se neko tako osjeća, ne vidim razloga zašto bi mu ili joj to neko branio. Nisam homosexualac, ali ne volim kada mi neko brani bilo šta (osim krađe ili ubijanja). Prvo ti odluči šta ćeš sa sobom, i prvo "pometi svoju avliju", pa nekome nešto reci!!!
plinska komora za sve i L i G i B i T osobe,marš svi,Hitler je pružio najbolje rješenje za njih.Lijepo u komoru i pustiti plin Ciklon-B tj. plin za uništavanje štetočina!
nnecu vise navijati za moldaviju
NAŽALOST,MOLDAVIJA REST IN PEACE
Dionica Vilsonovog setalista izmedju Elektroprivrede i hotela Bristol u kanim nocnim satima vrvi od mladih,zgodnih Roma,"hetero"momaka,citaj narkomana i drugih klosara sa Grbavice i susjednih naselja,koji cekaju pedere u grmlju da im pruze sexualne usluge za vjerovali ili ne 2 - 5km,eventualno 10.km.,da kupe sendvic,pivu,ili vutru.I onda te iste "hetero muskarcine" dodju ovde i pljuju po pederima,ubicemo,zaklacemo,itd.Kompleksi su cudo.
...kačavenda sindrom...
šta ti to koristiš njihove usluge,vidim znaš i cijenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevski klosari su latentni pederi.Zasto ne kazu da masovno pruzaju sexualne usluge pederima za lovu.Medju njima je veliki broj onih ozenjenih i onih sa djevojkama.To kriju ko zmija noge naravno,a u stanju su nekog izofirati i prebiti zato sto je to,a i oni to isto rade za pare ili za ceif kad im zene dosade
svaki dan dvije vijesti o pederima na klixu...cudno...
s obzirom koliko je pedercina kako vidimo ne cudi me, sve propaganda, to ti je ekonomsko propagandni program
Propaganda je čudo! Na mala vrata se gura pederluk. E pa neće moći i dame i gospodo!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Eto lijepo. Sad nek odavde homići odu u Moldaviju a moldavke nek dođu vamo.
Odličan komentar!
Ko hoće diskajkove nek sad komentira protiv derape.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Steta ljudi u pravu bili.
Primitivci. Nista drugo. Divljaci, fasisti i jedna iskrivljena percepcija Svijeta. I ovo pokazuje koliko je Balkan iza civiliziranog Svijeta.
Halo momak vodi ih kući jebali te oni!
jj.. te otac pederski,ksd vec podrzavad bolesnike
Sad ce (vecinom) Bosnjaci izrazavati podrsku ovim militantima i svestenicima koji su juce mozda blagosiljali i upravljali topovima oko njihovih gradova i sela. Bosnjaci koji su juce prozivili genocid i ratne zlocine danas pozivaju na ubijanje i progone pedera i nenormalnih.
Jel ti nelogicno da podrzavas one sto su juce ubijali nase sunarodnjake?
Bosanski muslimani idu protiv svojih principa kad im to odgovara, sokantno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)