Supruga naftnog tajkuna
0
"Moj muž ostaje u zatvoru"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar neki \"cojk\"..nije ukr\'o ni 100 miliona..
Nece on izaci jos ni za 12 godina jer cheka ga novco sudjenje za pokradene milijarde $ koje su prebacene u Izrael, chudi me zasto ga Rusi drze u zatvoru?, ja bi ga po kratkom postupku streljao! Bog! Selam :)
Decko se bio osilio..Odbio d aplati proviziju Putinovoj mafiji i naravno, od KRIMINALCA postao KRIMINALAC koji lezi u bajbukani.. Tako je to KADA UJEDES RUKU KOJA TE NAHRANILA... Ali to isto uskoro ceka i PUTKA, ali on nece lezati u ruskom zatvoru, nego u ....Eeeeeee???
\"Naši sudovi su najhumaniji na svijetu\", rekao je Putin. MWAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHA !
Sve po zakonu :))) Samo što je ovaj naletio na Putina i hebo ježa u leđa
pada berlinskog zida nije imao 100 dolara u dzepu prije osude vrijedan 9 milijardi $$$
Neka druga drzava je Izrael, cije drzavljanstvo nose kao cifuti.
yebote, što je lijep! zaljubila sam se!
Tako se uništava konkurencija :S
Free Kodorkovski!