Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne sanjam... na kraju ce biti Sarajevski Pasaluk
sanjaj \"yes\" sanjaj....
opet ovi \'nebeski junaci\' prave sranje
Ineznam sto ce nam vijesti o mogucim neredima u Srbiji.to nas uopce ne zanima.Eto ih tamo pa neka se nerede sa svojim Albancima koliko hoce.I jedni i drugi su rjesavali svoje probleme preko ledja nase Bosne.I sad mi ih je vise dosta.
Srbija do Tokija a Bosna kao Nokija
\"Mogući nemiri na jugu centralne Srbije\" Je li se moze reci na jugu centralne Srbije. Centar je u centru. Sta bi bilo recimo, jug centralne Bosne. Hadzici?? Nidje veze. Znamo da se Centralna Srbija se odnosi na uzu Srbiju, bez Vojvodine i Kosova. Glupo je naglasavati na jugu i sjeveru necega centralnog.
Uff pa Srbija haman da nikad nece nauciti da sto vise pravi problema sve je manja.Prije je bilo Srbija do Tokija pa onda Srbija ko Nokia a bogami nokia sve manja i manja...
me racku