Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a američkih soldžera nema đe nema...
Bravo Commi
primatu, opet udaraš dislike, sram te bilo :D,
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
"Šteta" , u grupnoj fazi odigraš jednu utakmicu u Moskvi , drugu u Vladivostoku a treću u St. Petersburgu, bilo je problema za reprezentacije u Brazilu koji je duplo manji od Rusije, oko putovanja i aklimatizacije zbog velike udaljenosti i razlike u temperaturi .
sp u rusiji se nece odrzati, ponavlja vam vas drug prvak . razmatra se rezervna varijanta (zemlja) !
USA I Kanada zajedno preuzimaju SP 2018. Presedan vec postoji, 1986 oduzeto SP Kolumbiji a dodijeljeno Meksiku
nije jos poznata zemlja ali prvaku niko ne vjeruje...
Sankcije i bojkot stetile bi rusiji sto se tice prvenstva,ali bogami i eu,jer vec sada stete..Ministar jedne zemlje kaze..jedite voce i povrce svaki dan sto vise,jer moramo se rijesiti toga,nemamo ga kome prodati vise,a u rusiju se izvozilo bogami dosta..usa uvlaci u krizu eu,i rade sve kako "dc" kaze..fatat ce se eu za glavu u godinama koje slijede..lijep pozdrav
Sad bi i BiH trebala bojkotovati Izrael u kvalifikacijama, zato što su ubili toliko Palestinaca... Niđe veze, milion puta je FIFA sankcionisala miješanje politike u sport, sad odjednom bi mogli bojkotovati SP zbog rata između dvije zemlje. Glupost čista!
I Srbija će bojkovati SP u Rusiji tako sto se nece kvalifikovati
PA EVROPSKA UNIJA JE FAŠISTIČKA ORGANIZACIJA, ŠTA OČEKIVATI OD FAŠISTA NEGO BOJKOT
Ko ziv ko mrtav dotad
e ... ovo već postaje zabrinjavajuće ... propa država bez svjetskog prvenstva
EU je u velikoj krizi. Istorija nas uči da su svi i prije njih polomili zube, kada su krenuli na Rusiju.
Jeste,samo ih je 20 miliona izginulo od Staljina,kada su krenuli sami na sebe,plus 20 miliona od Hitlera. Jos ih niko nije napao ekonomski nikada,ovo tek ima da ih zaboli,a Putina ce da ruse sami Rusi.
To su samo želje fašista, a Rusija je prošla i kroz veće nevolje i uvijek je pobjeđivala. Dok rusi počnu da gladuju ostali će već svi pomrijeti, capisko !
izbaciti govna sa svih evropskih takmičenja, neka idu na azijska prvenstva i jesu ružni k'o žuti, isti su oni
Boli Ruse za prvenstvo, svakako su kokuzi... nemaju za kifle... mogu samo otimati, paliti, ubijati... ko I ove nase komsije
To bi bio čisti faul...
Ako ovako nastavi moglo bi biti da ne bude svijeta do 2018.godine!