Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko Švabe budu na čelu OSCE mogli bi i jevreji vidjeti uživo Hitlerova djela, za to pomzite Švabama da se pokažu i dokažu, šta je to Hitler radio. Ovaj podmladak to umije.
Po mojem mišljenju, barem u demokracijama sve knjige trebale biti odobrone. Zabrana Mein Kamfa je dokaz kako demokracija još uvijek nije na visokom stupnju
Da otkriva bilo kakvu istinu o Jevrejima, bila bi zabranjena, a za njeno prodavanne/citanje bi se islo u zatvor.
Knjiga je u arapskom, perzijskom i turskom prijevodu hit u Kairu, Teheranu i Istanbulu. Pitam se zašto...
@Dr.Vejsil Hetjimitj Pročitaj (ja je upravo čitam, može se dobiti u Njemačkoj čitaonici, Biblioteke grada Sarajeva u Ćumuriji ulici): http://www.volker-koop.de/index.php/hitlers-muslime-sp-74240186 Hitler i šef SS-a Himmler su bili najveći prijatelji Muslimana
JA sam vec pre order-ovao.
Svako stivo je kvalitetno i mocno, ako je citalac u stanju da nadje i izvuce pravu pouku. U slucaju Hitlerovog "Mein Kampf"-a okreni receno za 180 stepeni - i na pravom si putu. I to je ucenje.