Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes da im ga duvas, ko ne voli dabic rasu moze da pusi karu nasu..hahaha
yes vi samo perete mozak onima koji neznaju! sramota svake institucije koja krije dokaze za krim protiv covjecanstva! vi hocete srbiju oprat od svih odgovornosti i praincipalnog organizatora genocida nad Bosnjacima Muslimanima u cijeloj Bosni i Hercegovini! a Florence Hartmann??? sutra ces je osudit u Haagu dok najveci zlocinci poslije drugog svjetskog rata zive ko lordovi u avliji tadica i kostunice!!! BOSNA4EVER!
maderfakersi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kome on ovo, šta će nam više ovakve vijesti, negativno utiču na samopouzdanje svih ljudi koji su prošli stradanje 92-95, nemojte nam više vijesti u kojima se ismijavaju naši pojmovi pravde, nije ovo holandija. kretencine evropske,