Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje kod trumpa, nego kod kacevande...
hahah najsmesniji ste kad ste pakosni od ljubomore..jer vas ne hebe niko
Kada Muslimani budu poštovali demokratski izabranog načelnika, bez obzira na vjeru, naciju, političku pripadnost, shvatit će šta je demokratija.
drugovi.carice Koji Muslimani? Oni iz Pakistana?
@fanaticos1 Bosanci islamske vjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izgleda Ameri jedva docekali smjenu smradova iz Srebrenice.
Covjek je mlad,ima sansu da postane covjek ako bude zelijo.Camil je imao svoje miljenike ,nije gledao ljude praznih dzepova...
srebrenicki spavaci i oni koji su prodali svoj glas, neka gledaju kud orlovi lete, kako ce da udari na svoju zrtvu, na zrtvu spavaca jeftinog. sramte se potocara i svojih zrtava koje cini mi se zaboravljate vi jeftini spavaci.
Nakon sto doruckuje ukrasce ga rusi
Mali hemičar je podlo vlaše koje je prošlo obuku kod Dodicka i slijedi put Četnika Mladića i ludog Dr. Raše u stvaranju velike srbije na negiranju genocida.
Mali hemičar je podlo vlaše koje je prošlo obuku kod Dodicka i slijedi put Četnika Mladića i ludog Dr. Raše u stvaranju velike srbije na negiranju genocida.
Malo seljanče valjda zna gdje je Amerika.
ja nevidim razlike izmedzu Trumpa i kacevande sto se sex orijentacije tice.
i oboica ce da naguze bosnje :-)
Nekad isle Ba lije kod Klintonovih sad Srbi kod Trampa. Dodje vrijeme pa se okrene. Juce bombardovali Beograd sutra ce Sarajevo.
hajde bjezi tamo...
@mirrorce Aj ti renoviraj podrum na vrijeme.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Paris
Hilton 19.12 predsjednica SAD
nije ni bitno
Na doručku kod Trumpa, na večeru sa Melanijom dok se Trump prepucava sa Mexikancima preko Twittera.
hoce li znati uci u avion, seljacic
a Camil bas ima ono urbanu facu hahahahahahaha