Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fuj majku im bolesnu
Složna braća složno ga slažu :)
Lažes sad. Potreban ti je bog kako bi ti zašećerio mozgić i neke teme prmislio umjesto njega (tvog mozga)!
Za razliku od tebe meni ne treba niko soliti pamet, dovoljno razmišljam svojim mozgom hvala Bogu!!! Također to potvrđujem na budala kao što si ti!!!!
tebi mora da su ti rekli kako si bosnjak, kako ti je vjera islam a jezik bosanski...just guessin'...
Svakom onako kako zaslužuje ni manje ni više.Amin
"sto je zabranjeno" ko je zabranio, drOgi Ollah?
Vidi azijatskih diverzanata pod Srpskim imenima sto komentiraju parenje svoje azijatske brace, vjerujem da su vam se usta obalila kad ste ovo procitali, nije djaba samo kod azijatske brace bosnjaka izraz "kurta sjase murta uzjase".
ovdje se ne radi samo o poliandriji i poligamiji nego i o braćama koja su sa jednom ženom, sto je zabranjeno, također sasvim su drugo motivi i pogledi i uslovi kad jedan covjek može imati jednu ženu, al tvoj mozak je za to premal da shvati...
sretnica, osmjeh joj na licu, mene moj Hamed izmlati nemam nikom da se obratim, a ovu sigurno brane ova dvojica ili trojica kad krene jedan od njih da je udara.
nisam ni rekao da ulaze u spolni odnos bez pristanka zena. imas divne primjere sirom svijeta, a i kod nas, serijatskih brakova sa sestrama. a pristanak, duso moja, srazmjeran je stepenu prihvatanja patrijahalne ideologije.
@ra ti si paglu.Arapi nikad ne ulaze u spolne odnose sa sestrama,a da bi imali vise zena svaka zena mora dati svoju suglasnost,sto se rijetko desava.Prema tome,knjigu u ruke i prestani lupati ko maksim po diviziji jer ispadas jos veca budala nego sto jesi.
HA HA HA A VIDIS IH KAKO SU SVI SAMO VESELI I NASMIJANI ONA NA JOZI MEHO NA NJOZI OSTALI CEKAJU U REDU
Pa ovo ne praktikuju ni orangutani
A GDJE JE PEČAT ?????????? Neka rade DNK, pa nek ustanove ko je čača hahhahaha
gluho bilo,fuj fuj fuj fuj fuj bolesti
Daj ba ebo te serijat i patrijarhalno uredjenje da se zna da je po ocu i od kojeg oca... Znas li da ima kultura gdje se gleda sve po majci ? Matrijarhata ima u Indiji. Dalje, pogledaj Jevreje kod kojih se gleda po majci, a ne po ocu, i dijete nasljedjuje majcino prezime. A onda pogledaj dokle su Jevreji daleko dogurali i sa tehnologijom, proizvodnjom, obrazovanoscu, pretvaranjem pustinje u plodnu zemlju pa hranu cak i izvoze, i to sve gdje se gleda po majci. U svemu su nadhebali silne milione Arapa koji zive pod serijatom i gdje se sve gleda po ocu. Toliko o ocu i serijatu. Sad crkni od muke sto se judaisticki sistem matrijarhalne porodice pokazao daleko naprednijim u odnosu na tvoj izbor patrijarhalnog serijata koji je ispao jako nazadan.