Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ima ovako nisko mišljenja o vlastitim gradanima, šta mu tek predstavlja ostatak planeta....paraziti koji troše čisti zrak i naftu bogatim amerikancima.
Pominje poreze dok je on jedini predsjednicki kanditat koji odbija da preda potpupne poreske izvjestaje zbog straha otkrivanja imovine koju cuva van zemlje ne bi li izbjegao placanje poreza na istu. Kakva bitanga.
NORTH VS SOUTH , PEOPLE VS REDNECKS
Gospodine Romney, a ima li tih 47% od cega placati porez ?
...cuuuj, omalovazav\'o neradnike...!?...treb\'o im je odma\' po pemziju isplatit\' da se ne muce jadni radec\' za kapitaliste...kojekude...
Ama ,sve americke ambasade zatvoriti i gahmad protjerati i nikad im vise ne dozvoliti na sveto muslimansko tlo krociti.
Romni karino , djubre kapitalisticko .
Pogledajte na slici ...drugi Bish ,cionist.
Kabul .Zena bombas........... Da nema prljave americke politike ,ne bi ni ovog bilo .Svijet bi zivio u kakvoj--takvoj ravnotezi .
A ovdje je uvredljivo tačno... šta? Čovjek je rekao suhu istinu o glasačima Demokratske stranke, što se općenito može primjeniti na glasače lijevih stranaka širom svijeta. Hrpa parazita koji bi htjeli da žive na račun vrijednih i spodobnih građana, a upravo su takvi paraziti nažalost većina u Bosni
ne postoje normalni amerikanci :)
Obama je pao u mojim ocima u vezi dogadjaja sa Osamom . Kad uporedim,ovaj kapitalisticki gvnar Romney bice katastrofa za normalne Amerkance .
djes\' ba
Romney je zastupnik cionista u Americi. Holocaust 2.0 je jedini spas.
...just another puppet...