Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su sve nagadjanja,kome god sta padne na pamet izjavi se u novinama,sve su to teorije,nista konkretno i nista istinito.. Bas je velika misterija,ali jos veca tragedija i sramota za cijeli svijet a i dokaz da tehnologija nije onakva kakvom se prikaziva narodu.. Daj Boze da su svi zivi i negdje na sigurnom.. Tuga i zalost za porodice.
Ili jednom rijecju , Suplja...
musha what da ma doo da ma who
dobro stiven spilberg, pa haj ga nadji onda kad cak znas od cega i kako su umrli!
šta je Englez , nego izvaliti.
Šta će Englez nego izvaliti...
jedino da je avion sletio na vodu kao sto je bilo na rijeci Hudson, i tako potonuo citav.. da je udario pri velikoj brzini sigurno bi se raspao..a neki dijelovi bi morali isplutati na povrsinu, kako god nesto bi se naslo..
U orbiti nema ni jedan špijunski satelit i niko ništa ne zna...
oblak se zapalio i avion kad je prolijeto zahvatio ga pozar ; nista neuobicajeno
Moje misljenje je sljedece. Avion je dakle zracno prevozni sredstvo. Avion inace poleti-leti-sleti. Jedno je sigurno da je ovaj avion ispunio ovo "poleti" i "leti". Ostalo je ovo "sleti", dakle ne znamo je li sletio ili je pao. To je veoma bitno. Avion obicno sleti na pistu, sto u ovom slucaju nije. Mislim da na osnovu ovih argumenata, sasvim decidno mogu da zakljucim da je avion nestao.
Znaci veze nemaju sta je sa avionim nego onako random bubaju sta bi moglo biti
Problem se moze rijesiti vrlo jednostavno, samo treba pozvati Carobnjaka. Naravno mislim na Milana Tarota.
samo možete nagađat retardi
Šta kaže vidoviti Ali?
Ko ce vise znati sta je istina, svaki dan nova teorija.
Добро је са осигурање, не мора исплатити док се не нађу остаци летилице. Ово је будућност у начину преговора са терористима. Каква ука, каква дрека, ко се боји к.... мека?
Da se podsjetimo slučaja Lokerbi kada su Amerikanci optužili Gadafija da je učestvovao u tom terorističkom činu, Libija je bila prinuđena da isporuči dvojicu svojih državljana koji su optuženi da su direktno učestvovali u postavljanju bombe u avion. Na suđenju je jedan oslobođen, a drugi Libijac osuđen je na doživotnu kaznu. Posle nekoliko godina robije doživotno osuđeni za rušenje aviona Abdelbaset Ali al-Megrahi pušten je na slobodu.
ma i ovaj nema pojma,pa da je tako poslao bi signal za pomoc jednim pritiskom na dugme,ako je imao kad stavljat gas masku i letit 7 sati nakon toga mogao je pozvat i pomoc