Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to miranda što je najmanje 100.000 ukrala,kčerka Avde Sidrana? Fuko je babo lopovski ....
prc, prc, prc jel to nekog nesto boli?
ll;
sad se i babo po glavi ceska !
Vidi se da je ova spodoba popila frisak urin svoga oca, njene nebuloze su ocigledno posljedica tih \"bistrih\" misli. O kakvim haljinicama prica ta sirotica i ta gologuzarska plemenska porodica koja je dosla gola iz sela Petnice u Bosnu, tu se najela i napila i sada prica kako su pomagali sa iskracalim haljinicama nekoga. Bosna im je sve dala, odnosno od Bosne su sve uzeli da bi kao rezultat te dobrote pobili sa oruzjem JNA sve sto su mogli. Te debele krmace koja ne lice na ljudski rod i koje podrzavaju svesrdno zlocinacku zvijer, Bosna je trebala davno da istjera sa bosanskih prostora, eno im Petnica pa tamo poslije ispijanja urina mogu jesti i go....to ce biti njihova stvar. Ovoj dzubretari, krmaci prljavoj i oznojenoj, usijanoj od masti i onoj staroj ofucanoj materesini, koja je branila zlocinca, a on za to vrijeme jahao mladju u Beogradu i tesko je obrukao, tako i treba. Nije on bio zlocinac samo bosanskom narodu njego i njima dvjema, ako te fukse znaju da gledaju. To su funjare!
Cuo sam kad Sonja dodje na Pale papirne vrece idu ko halva.
ama dr dabic je takav tip covjeka...da nije pocinio zlocine bio bi pedofil il nesto slicno...ha ja...to je u covjeku
jes...covjek odgovoran za smrt tolikih ljudi...taman ce neko doci da \"navija\" za zlocinca zbog par igracki i krpica iz djetinjstva...bezze propaganda...
Jel\' ovo Sonja il\' se neko posr\'o ?
ELMA. Ti si dusa. Nemoj odgovarati budalama jer ostali nece uociti razliku. Usvakom slucaju ti si ruza ja ti se divim. svaka cast tvome ocu i majki koi te imaju. Zivili puno godina. Nedaj se ELMA. DUSO Bog je uz tebe.
Ovoj rugobi sa slike mater spavala sa eskimima. ko bi joj ga mogo gurnuti svaka mu cast meni se nebi mogao dici. Pitah svoga oca od 87 god. bili joj ga ti stari metno. Ruzno me pogleda i rece mrs u materinu hocete i meni da podvalite ruzno sramite se. A ja nato opet djavo neda mira pa rekoh izvini stari mislio sam da nevidis. E bogami i stari znaju sto je rugoba ni oni nece svasta.
@CETO u sta je gadjala ne znam al\' da je samu sebe srozala - nema dileme! ovakve izjave – potezi ocajnika!
Nju sam trehno jednom u haustoru nabrzinu, priznajem bio sam pjan ko letva, i nesjecam se gdje se to zlo desilo, mislim da je bilo tamo u genocidnoj tvorevini u banja luci preciznije , tamo odma iza Boske negdje !!
SONJA, SINE... DA TI IMAS IOLE SRPSTVA U SEBI I POSTENJA TI BI SE BAR SAKRILA U MISIJU RUPU OD STIDA JE TVOJ \"TAJO\" JE OBICNA K U K A V I C A KOJI JE CITAV RAT SVERCOVAO SA \"DRUGOM\" STRANOM, OD HRANE, CIGARA, DROGE DO MUNICIJE, PUSAKA I GRANATA DOK JE SRPSKI NAROD GLADVAO I K R V LIO... POSLE SVEGA TOGA TA KUKAVICA SE PREDALA I BLATI SVOJ NAROD DA BI POZIVIO JOS KOJI DAN U HAGU... SVAKI POSTENI SRBIN PLJUVA ZA TVOJIM TAJOM I ZLOM KOJE JE UCINO DA BI VI \"NJEGOVA DJECA\" DANAS ZIVJELI NA KRVAVIM PARAMA KOJE JE \"TAJO NAPRAVJIO\" U RATU... SONJA, SINE JEDES KRVAVIM ZUBIMA, KRVAVIM OD 45 000 P O BI J E N I H SRBA, I KO ZNA KOLIKO MUSLIMANA I HRVATA... SAKRIJ, SE SINE CIKA GAVRILO
HAHAHAHA JEST VAS POGODILA,A LOJAVCI... POZDRAV PORODICI KARADZIC ! FREE SRPSKA