Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj ne serite djeco!!!! U EU kao i svugdje postoje grupe koje su za BiH i koje su protiv BiH. Na nama se samo reflektuje njihova \"borba\". Glupost je tvrditi da su nam svi oni neprijatelji, jer da jesu, sta bi ih to sprijecilo da vec odavno ne rasture BiH... kao npr. Gruzija, Kosovo.... Da su i Evropa i SAD i Rusija za to kako vi tvrdite, onda nam vec odavno ne bi bilo spasa. Ako ne budemo znali, necemo ni imati drzavu. U toj istoj Ceskoj ili Svedskoj ili Engleskoj postoje jake struje koje su za BiH, ali i one protiv... mi ne smijemo tjerati one prijatelje koje sigurno imamo u Evropi i SAD.
@hy i ostale drzave sa americkim marionetskim vladama ukljucujuci i komplet bh vladajucu strukturu instaliranu u oba entiteta
Ratko Mladic - EU Heroj
EU nacisti!
EU je planer i glavni sponzor Genocida nad Bosnjacima. Oni nece odustati dok ga ne zavrse.
Svima je jasno da ministri EU drze konce na kojima visi Laktasenko i provode politiku unistavanja BiH i konacnog istrebljenja Bosnjaka! Sigurno da su ga i naoruzali da Genocid koji su isplanirali i poveli u periodu od 1992. - 1995. privedu kraju. U tome se posebno isticu Britanija, Francuska i clanice EU kao sto su Ceska, Slovacka, Slovenija.
Eee... u ponedjeljak...