Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za epidemiju narkomanije u Iranu i Rusiji je kriv prije svega NATO koji valja gudru iz Afganistana. Ljudi se drogiraju od pamtivjeka.
Coca-Cola je koristila koku (coca) u proizvodnji svog cuvenog napitka prije nego sto su se rodili i ocevi od Beatlesa a kamoli oni sami...... Inace su za upotrebu krivi najvise clanovi V.I.S M uda od Labuda...
To su pravu,Mccartney je Satanista. Potrosnja droge je pocela ne samo u Rusiji nego u USA i po citavom svijetu upravom 60tih godina \"rokenrol\" revolucijom. A ove neznalice sto misle da su pametni bolje da sute,muzika se koristi od Elite-Illuminatija da ispiraju mozgove budalama. Naravno djeci kojoj je mozak ispran danas misle da je normalno da se drogira ili da je to eto tako samo slucajno se desilo. Nisu ni svjesni koliko muzika se koristi za ispiranje mozgova.
sjecam se da sam prvi joint zapalio uz njihovu muziku i hvala im na tome *0*
Koji kreteni majko mila, jedini veći kreteni su oni koji u ovo povjeruju.
@lazni_ampak, ono gore nisam ja pisao. Inace Rusi su u pravu, The Beatles su uzivali poularnost u skoro svim zemljama na kugli zemaljskoj. Od sezdesetih i Tymothyja krece psihodelika i masovno drogiranje. Rusi su uostalom bili u pravu svaki put u odnosu na prljavi Zapad.
besmislica, Beatlesi su se aktivno borili protiv droga a prica o \"zutoj podmornici\" je cista insinuacija !
Rusi inace vole sve sto je lose svaljivati na Z. Evropu i Ameriku, ali ovo je stvarno previse. Usput ye.bem mamu SRNA agenciji koja vise voli rusko go.vno nego zapadnu pitu, i takodje glupanima sa Klixa koji preuzimaju ovakve \"vijesti\".