Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prilagodi ti svoje prezime, gospo'n Qrc.
Mislim da bi Turska ulaskom u EU, potopila istu zajedno sa Njemackom.
Gledajuci ovog austrijskog i nashe politicare dodje mi da se upitam: -kako su nasi politicari tako ruzni..kao da ih je neko namjerno pravio frljave, bez kose..ma ruzni brate shto jes jes..svi do jednog..
ooooo karino, otkad se nisi javio...
Sto je lijepo gledati koja frustracija i mrznja izbija iz raznih evropskih, prikrivenih i otvorenih, nacionalista i fasista jer nisu uspjeli da uniste Tursku nego zauzvrat ona u svakom pogledu jaca i samostalnija: Turska u mnogim poljima ima vise i bolje standarde nego vecina zemalja EU i to im krivo, kritiziraju Tursku zbog uvodjenje vanrednog stanja zbog puca i rusenja drzave a Francuska uvela pa produzila vanredno stanje zbog 2 napada i nista itd... vlaska posla
VIDI USIJU--moze Sam Sebi sapnut
E da je Baketu bio Kurz u kafani Barka!
živio Erdogan živjela Turska !!!
Sebastian Kurz, te Christian Kern su mlade nacionalističke snage koje kuhaju odnose sa turskom, jer zapad je pokušao da uništi tursku pomoću vojnog udara, kao libiju, egipat itd, al im nije pošlo za rukom. U biti, vodi se viševjekovni globalni rat, jer u istoriji piše da je turska 1683g.držala u opsadi Beč, a zapad je razorio bliski istok
Grohotom se smijem
@djigibau uci malo istoriju
Smiješno zvuči "Evropski čelnici izrazili su u više navrata zabrinutost zbog udara turskog predsjednika Tayyipa Erdogana na osumnjičene disidente nakon neuspjelog puča", kao Erdogan izvršio puča na pučiste. Zemlje nije dužna ni jedan € MMF-u a nije ekonomski dorasla Europi, Komedija od teksta.
Ko je imao bar jednu priliku u životu u posljednjih 10-ak godina samo preći granicu Bugarska i Turske znaće o čemu pričaš. Nažalost, za većinu onih koji se ovdje bave geopolitikom i daju neke kvazianalitičke komentare odlazak i u Busovaču ili Živinice je doživljaj!
@slowa Nema prema MMF-u ali ima prema drugim kreditorima 405 milijardi dolara duga i po visini vanjskog duga je 25. u svijetu. A vjeruješ li ti da jedna Moldavija ima dvanaest puta manji dug prema MMF od Slovenije, premda ima više stanovnika? Zamisli ti kako je to samo razvijeno kad imaju tako malen dug. Ali zapadni mediji namjerno neće da pišu o nemjerljivom prosperitetu Moldavije jer su ljubomorni i jer se boje da će im svi doktori i naučnici pobjeći u Kišinjev.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
dusko dugousko
Što bi rek'o Mevlut Cavusoglu: "Kurtza Graha".
Choose your next words wisely... Iz kojeg je to filma svega vam, zna li ko? Na vrh jezika mi...
Nekda je bas tesko googlati a? 300
cheers mate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)