Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt fasizmu jebo ti mamu cijeli Centralni Komitet Saveza Komunista Srboslavije u guzicu bez primjene vazelina na tvoj rodjendan. Zivio Druze
E moj tkz. "Smrt Fasizmu", pa tvoje textove ni djeca vise necitaju.
OVO JE SAMO JOS JEDAN OD DOKAZA DA MEDJUNARODNOJ ZAJEDNICI NIJE U INTERESU DA OVAJ ZLOCINAC BUDE OKRIVLJEN ZA BILO STA NEGO SE CEKA DA "ODE" PRIRODNIM PUTEM ILI KAO ALIJA IZETBEGOVIC KOJEM JE POMOGAO FERMAN IZ ARAPSKIH ZEMALJA I SVILEN GAJTAN DA OKONCA SVOJ IDIOTSKI ZIVOT... COVJEK KOJI JE RASTURIO JUGOSLAVIJU ZAJEDNO SA SVOJIM "DRUGOVIMA" TUDMANOM, KARADZICEM, MESICEM IZETBEGOOVICEM JE NAGRADJEN ZA ZLOCIN KOJI JE UCINIO PREMA NARODIMA NA PROSTORU EX-JUGOSLAVIJE.. ZLOCINAC KOJI JE KKRIV ZA SMRT GOTOVO MILION LJUDI, ZA STOTINE HILJADA OSAKACENIH I MILIONE PROGNANIH PRAVI CIRKUS OD SMRTI I PATNJI NARODA, A SVE UZ PODRSKU MEDJUNARODNIH FAKTORA KOJI MU, KAO ETO, SUDE.. ISTA FARSA JE I SA OSTALIM ZLOCINCIMA I KOJI SU "UHVACENI" I ZA KOJIMA SE "JOS TRAGA", A MI BALKANSKI IDIOTI I DALJE TREBA DA GUTAMO OVU LIMUNADU, TRAZIMO STO VISE OSVETE I NACIONALIZMA JER DOK TAKO RAZMISLJAMO ZLOCINCI SU SIGURNI DA NECE BITI UGROZENI JER SE NECEMO SJETITI DA TRAZIMO HLJEBA ILI ONO STO SU NAM OVI ZLOCINCI OTELI I POPLJACKALI.. SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU!
Ljudi ba, pun je love, a moze je trositi samo na advokate. Kud ces vecu kaznu. Na kraju ce biti kriv i da nije kriv jer su Ameri u igri. Srbija ce dugo godina placati ratne reparacije. Pa Miro glupsone, neces ti sa poturicama ali ces bre da saljes lovu do kraja zivota mamu ti seljacku jebem u zmazano dupe.
walto jel i tebe zguzio?
ma jebe se slobi mazno lovu , prcio kog je stigao i sad jebe ove levate u hagu ko kauboj konja boli ga kita niko ga ne dira, uziva cita knjige , jede pije o drzavnom trosku a sto je najgore tj najbolje za njega citav svijet je primoran da slusa njegove govore i naprdivanja kraju sve da ga puste ( sto njemu ne odgovara) roknuli bi ga u srbiji a vi levati naprdujte ........ svi oni u hagu se druze zjebavaju ,kuhaju cornbice i ko zna sta ne a narod su zavadili i pojedini levati i dalje im vijeruju!!!!!!!!!!!!!!!!
Miro svaki zlocinac mora da plati. Nece nama nista promijeniti ali opet je pravilno ga suditi posto je on previse zla nanjeo narodu Bosne i Hercegovine zato molim te nemoj samo govoriti da on nije kriv.
slobo slobo jebat ce te tko te nije mogo
Slobo je pravednik, a ne zločinac , zločinci su oni koji mu sude i pokušavaju tim postupkam prikriti svoju krivnju. Tužba za Kosovo koje licemjerstvo pa Kosovo je oduvjek bilo Srpsko, a nikad islamističko, osim u vrijeme osmanlija, i neznam samo zašto se vi islamisti radujete njegovom zlu. Zar vi mislite da će vama biti nešto bolje i da će se vratiti vrijeme vašeg zuluma ? Nikad više poturice !
slobo ti nisi normalan majke mi moje mile!
Ma da bog da on crko. Sve sto mu ja imam reci!
bas me briga..... mora li se svaki drugi dan ova faca naci na svim naslovnim stranama..... mozemo li ga ikako IGNORE... pa neka se on samo igra tamo nedgje advokata, i neka izdrzava svoju kaznu....
Kreten! Valjda su ovi Evropljani skontali o kakvom se djubretu radi.
smrt mikiju...
Sranje sve ovo-,najveca pravda bi bila da se preda u sarajevo i da mu se tamo sudi!