Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zasto?? ja mislim da nisu, iako razumijem tvoj bijes jer je kritika zabranjena u isl.amu. ali produzi na islam.isti.cke forume onda !
Koji ste vi retardirani kreteni...
sorry, izm.et.begovi.c i iz.met.lam.ska. sve ok sad?
Hajd ti malo u skolu pa nauci gramatiku i pravopis...vidi se da se nepismen do jaja !!!!!!
Gdje su sada ovi islam.isti sto se zalazu za sto vise djece. http://en.wikipedia.org/wiki/Demographic_trap http://en.wikipedia.org/wiki/Malthusian_catastrophe
A fino je A.l.i.j.a b.a.l.i.ja pisao u svojo I.zlamzkoj deklaraciji kako je I.sla.mska Republika Pakistan njegova velika nada i nada svih mus.li.mana. Ode nada u PM.
bas su pravo jaki, zive gore nego plemena u Africi, haha gdje je Indija, a gdje su oni, jad i cemer, a evo trcimo da im pomognemo ahahahaha
..SADA CE TEK ZAPAD uvesti zbaranu za IMIGRACIJU ove bjede .. JAD I CEMER .. ALBANIJA JE za ovo KALIFORNIJA ..
BOSNA im treba sto vise pomoci. Ta zemlja je najsiromasnija na svjetu, ljudi zive kao u kamenom doibu posebno u zapadnom i sjevernom djelu gdje vlada SERIJATSKI zakon.Najjadnija zemlja i sada ih i ovo pogodi. Kada vidis kako se INDIJA razvila a ovi zaostali a krenuli sa iste tacke prije 60 godina, dodje ti da se zamislis dali ce se isto desiti sa BOSNOM ?
Ma jaki su oni.....majke odmah po 10-ero djece odmah rode da se steta nadoknadi. Nista se vi za nas ne brinite, ima nas vise od pojedinih nacija.....ha ha ha ha ha.... :-)))) P.S. Doduse ima dosta i hindusa u ovim krajevima.....mi nikad nismo sami !!!!
Žive od izvoza kao i pederacija Bee Haa. Najveci su svjetski izvoznik terorizma. Bilo bi lijepo i humano da ih poplava sve odnese u pyzdu paterinu
tako sveta zemlja, a sta joj se desava, dok oni docekaju cikicu sa oblaka, pogodice ih i tornado na kraju :-P
bili su i prije odsjeceni od svijeta
srbi jedva docekali majke im ga spalim sugave
NEK SACEKAJU MUHA-MEDa SAD CE ON SAMO DOK SVRSI MALOJ AJSHI U GRLO, I PODKUJE KAMILU