Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katolicanstvo i Vatikan su sotonska religija i sotonska crkva, a naci-papa je Antihrist.. Najves zlo u istoriji covjecanstva j ucinila rimo-katolicka crkva..
Ama ljudi, dzamija podsjeca na onu stvar. Pedofili do pedofila. Vjera je podvala, o vjernici boj te se jer ste zatucani.
DAVNO JE REČENO DA JE RELIGIJA OPIJUM ZA NAROD! RELIGIJA JE PREVARA NAJVEĆA U ISTORIJI, DA BISMO VJEROVALI NE TREBAMO NIKAKVE CRKVE, DŽAMIJE I KOJEKAKVA DRUGA SR..., A POGOTOVO SVEŠTENSTVO!!!!!
JEB)O CRKVU KOJA DJECU NE KORISTI GDJE LI NAM JE VEDRANA- SA PAPOM??
Zaista je Bog veliki,
\"Nakon više od par decenija, jedan broj sveštenika priznao je svoja nedjela, za koja, međutim, ne mogu biti krivično gonjeni, jer slučajevi zlostavljanja zastarjevaju prema važećem zakonodavstvu, prenosi u petak Tanjug\" Jadno ti je poredjenje!
Pa nije čudo što je naš časni predak KULIN BAN odbio biti rimokatolik ili pravoslavac, već je prevario papu Inoćetija na Bilinom Polju i ostao vijeran svojoj Crkvi Bosanskoj! ;) ;) Također, naš časni predak bosnianski kralj Tvrtko bio je Bosnian i vjeran CRKVI BOSANSKOJ!!!
Evo svi trče da pređu na islam kad bi se zajebavali.
bujrum,bujrum,u jedinu istinsku i od boga priznatu vjeru,islam,čekamo vas raširenih ruku,samo trebate izgovoriti la ilahe illallah.
Dzeku za Efendiju! SPC4EVER!
Temeljni princip Dzeko-lo-poklonstva je velicanje Dzeke, Zelje,Messia i Barce i naravno borba protiv kjafira ,gadnih pitara i svog ostalog sljama ovozemaljskog.
Ovih dana treba da se registruje u Sarajevskom kantonalnom sudu nova vjera Dzeko-lo-poklonstvo. To ce biti jedina vjera koja ne uzima nego daje vjernicima, budite medju prvim poklonicima dijamanta , naseg Dzeke!
Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!! Bujrum, vratite se samo jednoj pravoj vjeri, ISLAM!!
pustite ljude da se zene,idijoti
pustite ljude da se zene,idijoti