Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ponovit ovaj referendum ali pod uslovom da nasi experti broje glasove pa ce cekat rezultatepbrojanja desetak godina valja prebrojat tolike milione
Mi se malo zeznuli...e nemere gospodo, nemože to tako gospodine Ešdaun, nije to nagodna BIH, ne može to tako gospodo britanski pederi, dabudete poletili... Sad palake...ima vremena, da razmotrimo ko i BiH aplikaciju za EU, što su to oni bolji od nas. Mi smo izrazili želju da hoćemo u EU, a oni da neće i pik ponove, jok, stanite u red iza nas krmad glupa, nema više za vaše preseravanje sabura u EU.
Mile ga zbog BRExita stalno baca u nesvjest..
eeo je https://petition.parliament.uk/petitions/131215
Mogli su nama napraviti jos 100km autoputa koliko potrosise na referendum...
nobrexit
Aha hebi ga sad, poslije ?ebanja nema kajanja.
Vic kad su djelili stanove u komunizmu. Prvo direktor: Kako cu ja sa zenom i djetetom zivjet u dvosobnom stanu? Treba mi cetverosobni. I sad pita predsjednik odbora: Drugovi jel to u redu? Drugovi: U redu je. Javi se Pero: Meni bi trebao bar dvosobni stan, kako jer zivim sa zenom i troje djece u baraki. I sad pita predsjednik odbora: Drugovi jel to u redu? Javi se jedan. Nije u redu, ne kaze se u baraki vec u baraci.
imali su sto nije imao niko, imali i zivjeli pod svojim uslovima i uradise glupost, ma ne glupost nego napravise problem za cio svijet.
milion je mali procenat britanskog stanovnistva
južno slavenske državice traže hitno referendum za napuštanje zajednice koja nije odgovorila na njihove snove, Slovenija i Hrvatska a zapadne Češka i Slovačka. Mađarska je također najavila referendum.
Pa tako je trebalo odmah da bude, a ne ovi kao da su od Dodika prepisali i eto slučajno i održali referendum.