Najbogatiji šefovi država
0
Mile Đukanović bogatiji od Sarkozyja i Obame
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik nije predsjednik nikakve drzave :D pa se ne broji ...... da je tabela nacinjena \'\'100 najbogatijih politicara\'\' eh tad bi bio medju prvim deset garant !
eno dodika na prvom mjestu
kriminalci sve streljat balkanske lidere a one u bih sve isto u robiju
MILOOO KRALJ SI! Neka crknu dusmani !!!
Izdaja brace se mnogo vise placa...
A gdje sam tu ja?
Alo, internet je-bac, nikog ti neces da kar-nes osim svoje desnice. Svoje seksualne frustracije lijeci kod ljudi koji su za to placeni, a ne ovde.
Hajte molim vas...Pa zasto Don Milo ne bi bio jedan od najbogatijih... Covjek posteno \"zaradijo\", pamecu, radom rukama, nogama, malkice popljackao Zapadnu Hercegovinu, malkice Dubrovacku regiju, malo trgovina opojnim sredstvima, duvanom, alkoholom, ali hajte molim vas ZAR JE TO NA BALKANU GRIJEH... A i iz \"imucne\" je familije. Caca mu imao sedam koza, osam ovaca, kolibu, toralicu i Sarova... Inace je od plemenita roda sto govori i njegovo prezime DJUKANOVIC, na grbu familije ima avlijanera kao simbol porodice... Ali nije on usamljen na Balkanu.. PUNO JE PLEMICA I BEGOVA NASTALO OD 1990 NADALJE...
@ srb-out: matere ti se nakaram, pa vidi ti vaseg dabica!!! pa on je \'82 optuzen za kriminal i utaju i prevaru.. samo o tome se malo zna. mi smo ponosni na one koji su nas izveli iz srboslavije.. seku ti kar.nem.
ne vjerujem da od bh ima bogatijih .. bh patriote mogu kupit djukcana za trice i kucine
Ma eto neka je vama dobro u Srbiji,a nama kako bude.........
Eto neko hoce sa vama!? Vlasi , vlasi dodjite sebi dok imte kome doci!
svi koji ste napustali Yugu a na kraju Srbiju samo pogledajte ko su vam bili lideri koji su vas poveli u bolju buducnost i sve ce vam biti jasno a nama ste ostavili nesrecnog Milosevica, koji je do kraja mislio da je predsednik Yugoslavije koliko nas je mucio sa himnom Hej\' Sloveveni pa ime drzave nikada vise sa svima vama, idioti glupavi i drago mi je sto vam je tako dobro bez Yugoslavije i Srba sad se svi vi ujedniti sami bez nas mi sa vama vise nikada zivjela Republika Srpska!!!
Da Obama nije bogatas, to je vise nego poznato. Do prije koju godinu je bio anonimac, i jedva je krpio kraj sa krajem da prehrani familiju, ..uglavnom je njegova zena tu bila odgovornija. On je karijerista-politicar, koji je u datom trenutku bio prepoznat od Demokratskog vodstva, te su ga i vremenom podrzali u kamapnji za predsjednika jer se pokazao karizmatickim. Da nije uspio na izborima, ko na kako bi prosao i on njegova obitelj. Ovako je dobio na Lottu, a i udahnio je novi vjetar u ustaljenu americku politiku.
Eeee sta sam samo zuljeva nabio od steka cigareta dok sam ih prepakivao u dupla dna slepera, brodova, aviona, kamiona... Ponekad bi uplatio i koji tiket, pa mi prodje... A i ovo malo drzave sto imam, sam stavio na tender i bio sam jedini kupac! I sta da radim.. morao sam da kupim... I eto sad imam ovo malo drzave sa okucnicom... Zena, djeca i ovo malo drzave... Zivi se tesko, ali sta da radim, borim se... Ako ne ide, tu je uvijek vlada, skupstina, vojska, policija, privatna mafija, da me malo poguraju... Koga ce ako nece mene... Ovako postenog cestitog...bez mrlje u karijeri... Voli vas Don Milo !