Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno i ja bi u Svedsku...ali ne moze na "Ho ruk" Postoji procedura! Cuj zasili usta...e sad su ih zajebali pravo!
Daleko im kuca bila
Bolje im je da su kolektivno vazektomiju napravili nego usta da zašivaju. Onda bi ih možda i prihvatili kao radnu snagu za prljave poslove. Samo nek se ne razmnožavaju sa svojom poganom vjerom.
eu nece nas balkance, eto im sad ovi barbari. sve go inzinjer, doktor, profesor. trazit ce jugovice svijecom.
Nacionalisti kriminalci robovi
Koji debili, a vidi ovog sa kurdistan tetovazom, ovakve se ne treba nigdje. A ipak mi je zao pravih izbjeglica koji moraju da zive s' ovima.
Seru previse, bolje da su guzicu zasili da ne mogu srati vise. Hejj, pa ne moze cijela Afrika i Azija stati u Evropu.
Kad su u stanju ovo napravit sebi iz besmislenog protesta, sta bi tek bili u stanju uradit nekom drugom. Naravno da ih ne treba pustat, sta sad treba da se kompletna Azija i Afrika sliju u Evropu? Sto je najgore oni nemaju namjeru mjenjat sebe, nego mjenjat Evropu po svom. Plus svi bi u Njemacku. Jednostavno treba socijale ukinut pa nece ni dolazit.
Majke mi kad ih ovake vidim zasivene, mozda bi i mi u Bosni trebali zatvorit granice...
Jarane mi ne trebamo radit nista, los glas se nadaleko cuje..Od svih ovih izbjeglica niko nije al ni kao slucajno ovdje zaluto'..Znaju da nema hljeba sa bakirom na celu..
Dok ga je ispitivao Mladićev branilac Dragan Ivetić, Akaši je potvrdio da su "aktivnu vojnu pomoć" Armiji BiH, uprkos embargu UN, pružale SAD, Nemačka i neke islamske zemlje.  Akaši je posvedočio i da šest zaštićenih zona UN, uključujući Sarajevo i Srebrenicu, nije bilo demilitarizovano, kako je bilo predviđeno sporazumom o njihovom proglašenju. 
JASUŠI AKAŠI OTKRIO POSLE DVE DECENIJE: Srbi hteli mir, Sarajevo to odbilo! http://www.kurir.rs/jasusi-akasi-otkrio-posle-dve-decenije-srbi-hteli-mir-sarajevo-to-odbilo-clanak-2030309
EU, JE NAPRAVILA GRESKU NA PRVOM VALU SU TREBALI UCI SAMO IZBJEG. GDJE SE VODI RAT .A SAD PROBLEMI.
Takvi fanatici su dio nesrecnika koji prijeti Evropi!
Otkad se kaze migrant na nasem?
***te bog kakvi su drzava koja ih primi nema nista od njega gotova je
E ovi su opasni..kad mogu sebe siti i bosti sta bi tek drugima radili..
Kad su u stanju sebi ovako nesto uradit sta su u stanju uradit drugima, i nek mi neko kaze sto su ovdje 80% muskarci !!!
dajgle tetovaze kurdistan hahahahahahaha
zasivanje usta je borba za pravo govora, slobode govora itd ..ne kontam ih
Ili guzicu da ne mogu srati.