Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svašta. Ode ovaj svijet u ... I treba nam ovako. Kad sami uništavamo planetu Zemlju i štetimo sebi, biljnom i životinjskom svijetu. Glupi čovjek.
...obistinće se TLn epizoda kad liku iz makarske tuše apartman na širokači, malo dalje od plaže :)
nevijerujte na ove laži cionista Evo prave Istine o tzv." globalnom zatopljenu " : http://joannenova.com.au/2009/12/the-tenth-translation-balkans-bosnian-serbo-croatian/
A što ste mislili VI?da če nam teči med i mlijeko poslije svakakvih onečiščenja koja se svakodnevno dešavaju na toj našoj Majci Zemlji???i treba tako...treba Nas sve uništiti i NASADITI neke ekološki nastrojene ljude..)))
Da se hoće Koševski potok izliti pa narasti pa u spavaću sobu Suljinu...!
de mi reci molim te ako čovjek nije kriv ko bi mogao biti ? da nisu mali zeleni????
Svemirci svemirci svemirci su krivi za sve sve svemirci svemirci su krivi za sve..
tajfuni,suse,poplave ? :D xaxaaxxaxaxaxa . SJEDI 1
prica o tome da je covjek svemu kriv je samo jos jedna propaganda gdje se pare kupe.. glupa raja
hoce nam opet neku suplju prosipati o smaku svijeta i snimati jos tih besmislenih filmova i kojekakvih zadruga za zaklon od meteora bla bla bla
Jeste li možda očekivali vječno proljeće ?
Eebiga, taman sam nahapo love do krova, pretvorio u eure, dolare dukate ..... (ali mi sve stoji uzidano u odžaku, u podrumskom dijelu moje vile), kad ono promjena klime. Džaba sam narodu 15 godina pričao "šuplju", sve ode u jendek. Vaš vjerni politički lider kojeg vjerno (slijepo) podržavate .
želite čitati loše prevedene članke i članke nakon kojih niste sigurni u tačnost podataka posjećujte klix.ba.
Ovi Glečeri se stalno tope pa najednom rastu treba njima zabraniti da objavljuju ove gluposti
pa i ljudi su izasli iz ravnoteze,svakojake anomalije i devijacije pojavile su se medzu ljudima,sve vrijednosti su izvrnute naopacke,sta drugo ocekivati neko i promjene u prirodi
Čovjek je čovjeku najbolja okolina! Čuvajmo planetu Zemlju kao sopstvenu egzistenciju!
Isto k'o sto su rekli da ce ova zi,a bit' najhladnija u zadnjih 100 godina, a ustvari je citavu zimu palo tol'ko snijega, da je sve moglo u tacke stat'. Nemate vi pojma! Vama su mrazevi, suse, tajfuni i poplave u glavi!