Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''da prihvatimo ljude u potrebi" ono 90% mladi muskarci ,trecina analfabeta (san im se ostvario, idu brati eura po drvecu) a medzu njima dosta poganih!! Tu i tamo vidis famil.covjeka ili zenu sa djecom.Da je neka pametna poslala bi bar brodova da uzme zene djecu starije bolesne muskarce.TA RUZNA ZENETINA VAPI DA JE NEKO ZAVOLI (ni kuceta ni maceta)DA JOJ SE SVIJET ZADIVI (takoz.humanost) POZVALA U GOSTE SVE ONE KOJE NIJE TREBALA ,KREIRALA PERFEKTNI HAOS-ONA NIJE sasvim NORMALNA,ALI STVARNO!!!
Poslije ove izjave vise necu zaliti ni jednog Nijemca koji pogine od ruke islamista...sami su krivi...sto ne dignu seljacku bunu protiv ove proklete babetine ?
Ispade gori ti od bagre.
@potreban ti sa tom "bagrom" dijelis ista religiska ubjedjenja tako da nije ni tebi virovati, ni ikom od vas.
Kako Svabe ne vide da ih vodi retardirana baba, Kakva spremnost, poceli su da vas kolju ko prasiće, da se dizu u zrak, da vas tjeraju sa bazena, da vam siluju zene, da provode serijatske zakone itd a vi vodite politiku otvorenih vrata. Napravicete vi Hitleru spomenik i pravicete ga od blata uskoro. Karaju vas i usi vam zavrcu usput a vi nista. Kontate sta ce svijet reci. E pa svijet ocigledno misli da ste budale. Tjerajte to iz Evrope, pravite sapun od njih, palite ih. Nemate vise duha ko prije.
za pisanje naslova : jedan za kraj godine
Da, teroristima je trn u oku spremnost Nijemaca da svima pomazu i ljubomorni su na americku slobodu i demokratiju. Da Nijemci nisu tako osjecajni i divni ljudi i da Amerikanci nisu tako slobodni i demokraticni, ne bi teroristi imali razloga da terorisu.
Kakva je to radna snaga..primila izbjeglicu,smjestila ga,školuje ga i poslije izvjesnog vremena lik trazi spajanje porodice i pocinje karanje kapitalizma,filja djecu,zamotanu je nece Niko primit
joj da hoćeš dodika odvesti sebi...makar ga držala u kavezu k'o majmuna...