Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jedva čekam da vidim koje pare neće štediti, i koliko će sada više trošiti, a nemaju ni da štede a ne da troše.....zanimljivo je ovo, praznih đepova kaže sad ćemo tek da trošimo! wtf....
Ja očekujem nastavak sna koji sam sinoć sanjao :)
......vic na kraju sjedećeg mjeseca bi mogao ovako zvučati: TSIPRAS:gosp.Merkel posudi nam šta para, gladni smo nismo jeli već 10 dana, MERKEL:gosp Tsipras, morate jest ne smijete se z.ajeb.avati čovječe, SLJEDEĆI!:)))
Izadji iz Merkelinog anusa i udahni svježe have.
...?????...........zar nije tako?ma, ja lakše se lagati:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
....."Grćka danas okrenula novu stranu.."- praznu, ko" kasica-prasica":)))
Syriza misli da će im Njemačka otpisati dug, tako su i pobijedili, znali su da su ljudi u velikoj krizi, zato su vodili kampanju da će ukinuti mjere štednje, a to će moći ukinuti jedino ako nađu naftu u Trakiji :D :D, ali švabo nije babo :)
Sto jedan grk rece, ja kaze nikad nisam dozivio da zena nekome posudjuje novac. Sta je ocekivala. To je njen problem sada ili EU. Pametni. Sto Churchil rece jednom Ne bore se grci protiv fasista kao heroji, nego heroji se bore kao grci. I neka, nemam nista protiv Njemacke ali su posesivni da vladare.
...mnogo lijep demagoški govor g. premijera...jedino fali dio o tome kako namaći novac, ali to je manje bitno...
....da nije mislio da se zaduži u švicarcima umjesto eurima, samo neće da merkelka čuje:)))
...ovakve ublehe nisu bacali ni najlošiji predsjednici siv-a u bivšoj sfrj...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Švabama treba dati da upravljaju svijetom....Znaju ljudi, fakat.
Ovom narodu bi netko trebao objasniti da je Njemcima dobro upravo iz razloga sto je njemu lose. To Grci polako razumijevaju, ali dok god ima ovakvih poput papalukasa koji su spremni da im u svakom momentu pop.... njima ce i dalje biti dobro