Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi i cigani braća po laži i krivovjerstvu i hitler kao lijek.
sunarodnjake*
a zasto ova godpoja svojata celu evropu? ona bi da nametne svima ko ce kakav zakon da ima, ko ce sta da proda od drzavne svojine i kome i ostale stvari . sto se mene tice neka jedu govna varvari nemacki.
Ne zaboravite i to da su Njemci teški zločinci i ubice miliona Jevreja, Rusa, Poljaka i drugih.
zaboravio si srbe.i vas je tamanio hitler. zidove, rome i pravoslavce je smatrao losom vrstom ljudi hhaha
@filozof1 Ne, Srbe nije volio, ali ih je poštovao, tako je napisao u "Mojoj Borbi". Hrvate je nazivao Izmetom ljudskog roda.
Pegidu finansiraju Rusi ,a i vecinu desnicarskih partija u Evropi.Nadam se ipak da ce Nijemci biti mudri i poslusati svoju kancelarku!
...kad god se džermanija ujedini, mi se raspadnemo u krvi.
@MPower Nije ni Evropu zauzeo.