Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna Angie svoj posao, ova izjava dolazi u vrijeme kada se u istocnoj njemackoj tacnije u Drezdenu sve vise jaca PEGIDA pokret protiv islamizacije njemackog drustva mada njemacko drustvo reaguje korektno i oragnizuje masovne proteste protiv iste tzv LEGIDA u Berlinu, Minhenu,Hanoveru,Lajpcigu i drugim gradovima jucer je u na protestima bilo vise od 120.000 ljudi!
najbolji covjek bio je hitler svaka mu cast sto je tamanio zidovska govna muslimane nikad nije diro cjenio je muslimane .Jedini prijetalj u evropi Bosni je njemacka a nasu bracu Tursku to neracunam mi smo jedno tjelo jedna dusa.ZIVO ERDUAN
ko te šiša Merkelice? .bem ga u diplomu...
eeeeee jest ostarila
...jadna mu majka kome treba govoriti da ne mrzi.
Ili u našem slučaju na Balkanu gdje ti govore da moraš mrziti.
Kakav li je zivot covjeka ciji je zivot zadojen mrznjom?
Islam i islamizam nije isto! Moramo praviti razliku između stvarnih bogobojaznih i poštenih muslimana i onih radikalnih skupina u Islamu ili bilo kojem drugom vjerskom miljeu, a koje svojom filozofijom isključivosti narušavaju sklad i truju ljudski rod. Bog je ljubitelj mira, razumijevanja i poštivanja među Njegovim stvorenjima. Tko god među ljude donosi razdor, nemir i mržnju, taj je izravno u službi sotone i zla, i takve treba i izopćiti, ali i strogo zakonski preodgojiti i kontrolirati dok god predstavljaju opasnost za normalan svijet.