Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti puno lazes i strasno si nacionalista zajedno sa plasticnom tvorevinom EU, krstaskom, eto danas ako bog da ostajes bez kolege koze-sar jer se budie ljudi u evropi i dosta im je bljuvotina lazi nacionalizma koji vi stvarate. Strasno je to u 21 vijeku.
Pa i njen sunarodnik Hitler je obecavao da nece napasti Rusiju i znamo sta se desilo
Rusija je izdale SVE redom svoje zaveznike i treba joj nabit omcu a sve se vise steze obruc i oko njih....
pokusavaju opkoliti rusiju, al sam siguran da joj nece uspjeti nauditi...pokusao je napoleon i nije uspio, pokusao je i hitler al nije uspio, sad i ovi pokusavaju, gori su sigurno od nacista, al ja se ne brinem za rusiju...
Jebace te Putin,kurvo.
bi bilo dobro da se istocni i zapadni kjafiri medusobno pomarisu
moje nane