Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta cemo onda mi?????? TITE nam nema a nacionalne stranke i vjernici na baterije. Najebali smo.
a sarajevo????????...a multi-kulti????....kmeeeee..merkelica je kucka...kmeeeee...njemci vole bosnjake i muslimane...ova baba laze :)))
@Baton® .....djeci u njemackoj treba dovesti sultana za novu godinu da im djeli poklone :)...kad mogu bosnjaci mogu i njemci...zivjela multi-kulti aaahihihihihihihiiiii
Ako se uzme u obzir da se useljenici koncentriraju u određena pregrađa, kao npr. arapski muslimani u Briselu i Parizu onda je jasno da nema ništa od multikulti koja se nastoji u EU na svaki način forsirati.. Sad je i pticama na grani jasno da se arapi i afrikanci nigdje ne mogu prilagoditi. Oni su svijet za sebe i takve ih treba ili prihvatiti ili odbaciti.. Treće jednostavno nema..
Slazem se, integracija je ta koja treba da bude i svi mi moramo postovati zakone domacina i ponasati se sukladno sa tim. Protiv sam asimilacije, ali sam za integraciju.
Multi kultura jedino moze uspjeti kad je svako kulturan.. ali u svakom slucaju kad stignes u novu drzavu trebas postovati njihov jezik, pravila drustva, i naravno zakone.
djeci u njemackoj treba dovesti sultana za novu godinu da im djeli poklone :)...kad mogu bosnjaci mogu i njemci...zivjela multi-kulti aaahihihihihihihiiiii
Žena je 100% u pravu
To je u prevodu ....njemacke vrijednosti su moras durat kad vas budemo ...handrili sa svojom zakonima, to znaci nikakva prava necete imati, jedino cete raditi za male pare ,ako ne bicete zatvarani proganjani, tu shvabo uziva kad nekog sa svojim zakonom (gesez)....,kako svakom strancu kazu bicete ljuska bica a u dusi pustos,pokusace da izbrisu iz vas vas identitet,ostace samo sjenka od covjeka.!
Pa kao sto nemres s zujom u ruci prosetat abu dhabijem ili ne daj boze Riyadom s curom koja fura minicu a ispod mini tangice tako isto ne mos glumiti nindzu usred berlina, ali dok eto ja znam da to recimo nije dopusteno na bliskom istoku muhamed amza kozoheb bi odmah potezao nozeve usred berlina ga ja vrijedjam,e tu je ta jedna veoma bitna razlika izmedju nas i ovih zatucanih kozoheba!
MULTI KULTI POSTOI SAMO U BEZ LICNOM SARAJEVU I MLATE S NJIM KAO SVABO TRAJLALA.
upravu je zena. nema niko problem sa razlicitostima u npr. jelima, odjeci, muzici i slicno. ALI kada je upitanju zakon, sloboda, obrazovanje....tu nema multi. zna se sta je normalno a sta je za fanatike. ako zelis da zadrzis nenormalne konzervativne stavove onda ostani tamo gdje to moze.
SAD i njemacka su u Studijama koje su provele saznali da je narod iz BIH medju najintegrisanijem naroda u ovim zemljama!
prodaju vjeru za večeru, to znamo
@raptor.f-22 Samo znaš pričati gluposti, smradoljube.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kratko rečeno: prihvatite Treći rajh i nacionalsocijalizam ili ćemo pustiti sarin.
a sarajevo????????...a multi-kulti????....kmeeeee..merkelica je kucka...kmeeeee...njemci vole bosnjake i muslimane...ova baba laze :)))
KONAČNO ISTINA O MARKALAMA Alijin tjelohranitelj otkrio: Izetbegović odobrio napad Armije BiH da se pobije narod
@yolo , sigurno si svrsio na ovako glupu sopstvenu izjavu.
@yolo , jesi nego sta si . Ti i tebi slicni pokusavate da se borite sa sopstvenim frustracijama , srozanim moralom ,nakaradnom istorijom , problematicnim idolima... prebacujuci svoja pogana djela na one koji su sigurno bolji od vas u svakom pogledu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Yes I left my motherland and went so far To get a good job and a brand new car Very smart phone, hundred inch TV American hits on my MP3 I’m living in diaspora, I’m very proud Of my house with the pool, master credit card Thick gold chain hangs around my neck Mercedes Benz parked in the back Don't believe the hype I never beat my wife I’m not a macho man who would stab you with a knife I live by your rules every single day But some things are written in my DNA
a pa znali smo mi to davno, samo sto nas onda natjeraste da pravimo multi drzavu sa cobanima, umjesto da regularna armija r.bih udje regularno u banjaluku i uspostavi red medju pobunjenim plemenima?
slažem se.
bravo merkelice, nek si rekla ovim bosanskim muslimanima da multi-kulti kod hrvata i srba ne prolazi.muslići su fol za neki multi-kulti, a navijaju za isil. šta tek kad budu igrali hrvati i turci na em 2016.
djeci u njemackoj treba dovesti sultana za novu godinu da im djeli poklone :)...kad mogu bosnjaci mogu i njemci...zivjela multi-kulti aaahihihihihihihiiiii