Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ANGELA MERKEL je kcerka ADOLFA HITLERA i nesto opasno kuha 1!!
amaa nema sumnje u to da je hitlerova brojni su dokazi o tome ali se zestoko vjesto kriju, ma ko ih jebe
Hoće,hoće promjenit će se nabolje !!! MOLIM SVE DA POGLEDAJU OVE SLIKE::::: DA VIDITE NA STA CE NJEMAČKA DA IZGLEDA !!1 http://pandora.kreativisti.org/svjedocanstvo-obicnog-covjeka-divljaci-a-ne-izbjeglice/
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Njemačka polako postaje društvo starih ljudi, a ovo će biti injekcije mlade krvi. NJEMAČKA ĆE NA KRAJU PROFITIRATI POLITIČKI, EKONOMSKI I DEMOGRAFSKI. Među ovim ljudima je puno obrazovanih i mladih ljudi. Većina njih će se integrirati u njemačko društvo. ZAKONSKI PRVI USLOV JE DA NAUČE NJEMAČKI JEZIK i upoznaju se sa osnovama njemačkog društva i kulture. Nije Njemačka tu gdje jeste da je ne vode pametni, radini i savjestni ljudi.
Reci otvoreno: "Dolaskom imigranata njemački će narod prvo polako, a zatim rapidno nestajati jer to su snovi nas domaćih libero izdajnika. Mi mrzimo sve svoje i uživamo dok uništavamo sve za što su se naši preci borili i što su stoljećima gradili".
Ne sekiraj se ti stručnjaku. Njemačka polako postaje društvo starih ljudi, a ovo će biti injekcije mlade krvi. NJEMAČKA ĆE NA KRAJU PROFITIRATI POLITIČKI, EKONOMSKI I DEMOGRAFSKI. Među ovim ljudima je puno obrazovanih i mladih ljudi. Većina njih će se integrirati u njemačko društvo. ZAKONSKI PRVI USLOV JE DA NAUČE NJEMAČKI JEZIK i upoznaju se sa osnovama njemačkog društva i kulture. Nije Njemačka tu gdje jeste da je ne vode pametni, radini i savjestni ljudi.