Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
završila kembridž u travniku
PA nije ni Sebiji Izetbegović nešto išao fakultet sve dok se nije dobro udala !! A onda i demokratija trijumfovala. Pa dok joj je za zvanje doktora trebalo 11 godina za magistrat i doktorat je trebalo svega godinu dana. S tim da je u tih godinu dana stigla otić i na hadždž !
Baš zbog ove hajke na vještice na Trumpa i sve njemu bliske ljude, Amerikanci će glasati za njega.
Baš zbog ove hajke na vještice na Trumpa i sve njemu bliske ljude, Amerikanci će glasati za njega.
KOGA BOLI BRIGA???
Sad će nju Dony kao naš Amir Z i vrli nam predsjednik Bake svoje hanume postaviti za kakvu direktoricu da glumi veliku gospođu hahaha
udala se za stipendiju
Sta god da je zavrsila, vjerovatno je pametnija od prosjecnog amerikanca ili su tu negdje iste pameti. Gluplja ne moze biti nikako :)
Ne treba njoj fakultet. Njoj samo treba Trump.
Zasto je bitno sta je zavrsila?
Zato što na stranici piše da je završila a nije. Ukratko, zato što laže.
@TrtaMrta ne kandiduje se ona za predsjednika.. a i to su bijele lazi.. gore su lazi hilari.. ono je pravi manipulator i vjestica...
Mlada i neiskusn astvarno,ona je dobro znala unovciti svoju straznjicu
pogodili ljudi u bocu http://www.imdb.com/title/tt0387808/
kakve spodobe...
"Moja web stranica izrađena 2012. godine uklonjena je jer ne odražava moje trenutne poslovne i stručne interese", napisala je ona. Drugim riječima, nije joj u interesu da se zna da od formalnog obrazovanja ima završenu SSS. Buduća prva dama Amerike.
bilo joj mrsko otići na obližnji državni fakultet da kupi papir, toliko je sposobna.. ko da gledam naše sda-ovce