Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvredljive i neprihvatljive..al oprostite... shut the fuck up lil bitch, mozes ti da prelazis preko svega kad te obasipa dolarima. Ovaj covjek nije za predsjednika USA i tacka! Trebaju im a i nama profili kao sto je Obama. Openminded, opusten !
@Separatista od one bolesne u pelenama sve je bolje
Veze ti nemas
Od koga li je sad prepisala izjavu?
boli je pi*ka moze joj se :)
sex izmedju njih dvoje je u kategoriji bizarno
Ko ima više sminke od njih dvoje?
Ali Melanija, ti njega VOLIŠ dok mu ostali yebu mater ... On je konjina, skiro k'o i Duduk, a ti si sponzoruša "par exelance" . . .
Ja znam da ne bi tebi oprostio:-)
To je prava zena.Mene bih moja u top stavila.
mlada sponzorusa,a svaler proviruje iza coska...
Jebe li tebe Donald u bulju, a Melanie? Ako ne, neka neće pod hitno.
Da li je ovaj brak iz ljubavi ????
Ko o cemu, qrva o postenju!
Ovaj snimak gdje on papak prica o fatanju koke su cuvali kao zadnju sansu da ga zaustave u pobjedi, ali opet zaboravljaju da njihov godinama zatucani narod upravo zeli hljeba i igara... sto vulgarnije - to popularnije.
sve sto je on ovdje rekao bi i ja isto
Pravo dobra uuuuh
ja bi je guzijo, dok ne izgubim oorekciju... korekciju
estetsku
Male igre velikih igraca :)