6 stepeni po Richterovoj skali
0
Meksiko zahvatio zemljotres
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
voljela bih da za zivota ovdasnjih bogova zla i njihovih prokletih sljedbenika ovdje ne dogodi potres nego da se cim prije ostvare predviđanja naucnika koji tvrde da ce ozivjeti mrtvi trebevicki vulkani i da ce uzarenom lavom od grada napraviti pepeo i prah.
Cafiri jedni.
O kojem ti vragu veselom bulaznis uopste? Kakav virus, ovo je zemljotres! Jesi procitao naslov ili si i sam jedan od ovih koje si gore tako fino naveo pa samo istresas komplekse po cemu stiges. Naravno samo po netu jer u zivo ste takvi manji od makovog zrna.
Kao i ovdasnja nezasita, prokleto pohlepna gamad, imali su sve predispozicije za normalan, kreativan, zdrav, ljudski zivot. Kakav su zasluzili, ovaj virus je human.
E bas ih je krenulo :(