Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"DEMOKRATIJA" NA AMERIČKI NAČIN!
Ameri zive u zabludi da su slobodni. Predsjednici su samo neko ko ce zamazati oci narodu dok tajne sluzbe rade sta zele. Da su u pravoj demokratiji, imali bi vise od 2 stranke.
Po indexu demokratije radjenim prosle godine, SAD je rangirana tek na 26. mjestu.
Isa a.s je rekao: "Istina će vas osloboditi" a savremena zapadna civlizacija za istinu šalje u zatvor a laž sponzoriše i širi.
Imaš dvije opcije, da lažeš o svemu godinama i uzimaš fine pare kao neki portali ili da istražuješ i objaviš istinu o svijetu i ljudima - dobiješ samicu i bukangije oko nogu i glave i neki elektrošok da vide jesi li živ.
ovako izgleda americka demokracija!! pracnje ljudi,ucijene drzava,korupcije, namjestanje izbora, drzanje podobnih na vlasti, stvaranje ratova,otimanje resursa,rušenje vlada,BLMT,Lgbt,... itd itd itd. mogao bih do sutra=!
Daj ga u Bosnu ovdje niko nizasta ne odgovara