Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam Bosanca u Njemačkoj koji je marihuanu dobijao direktno od te Sinaloa organizacije El Chapo Guzmana.
Isto naš...ratni..
Mada, i kroz naš se svašta švercalo!!!
zvanicnici nisu zvanicno zvanicni
ali nam ovi ameri lažu,pa tunel dubok 10 mt korišten 10 godina i ni jedan satelit ga nije primjetio a otkrili piramide u visokom satelitima,ova amerika ko neka igra za retarde.
E moj ensade kariću vidi kako se kopa...gotov tunel za heftu !!!
Sigurniji nego Bh. rudnici :(
pa meksička policija sama obezbjeđuje te tunele i uzima masnu proviziju od "krijumčara"a zatim ih u SAD dočekuje američka policija koja im pomaže u poslu,takođe za pare i šta se tu ima krijumčarit,oni robu šalju tunelima,svijetla obraza,samo zato da nebi bila zaustavljena na granici,jer bi i tamo morali platit proviziju graničarima
Kada sam vidio sliku , pomislio sam da je onaj tunel CRNAJA prema Mostaru :) :)