Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UGASITE FACEBOOK da se ove dr0lje ne mogu putem njega oglasavati i prezentirati javnosti
Sloboda Megauploadu!!!
Zar ovo nije stranica koju su pokrenuli hrvati?Za sve pametno nam i trebaju drugi narodi, a mi samo merhakamo i rahatlokumjamo i sve ce s neba da padne, i tudji rad obezvrjedjujtmo.Crncima je bog dao talenat za sport, muslimane je jedino mogao naftom spasiti od propasti.Matea ne obaziri se.I ja sam duso musliman , stid me je, ali sta da radim ,takav sam se rodio. U narednom zivotu mozda uznapredujem , pa budem salata :)
Treba vratiti Megaupload !
sad se ko fol javili ovi koji govore da nije lijepo sluziti se piratstvom . aj samo mi recite vi koji to govorite kolko vas ima orginalnii windows i licence za programe ? sloboda megauploadu i svim piratskim stranicama
Odkuda tebi pare za legalne software, jeli bre? Jel ti to od plate?
Sta imas protiv seljaka kad si i sam seljak
hija matea!
Pa uvijek ce biti stranica za sirenje sadrzaja.Rapidshare,2shared,speedyshare.....ima ih milion.Smijesno da kazne megaupload a ostale ne ?
Ljudi,šta kenjate bre o poštenju!Svi skidamo sa interneta besplatne pjesme.Ja sam odgledao stotine najnovijih filmova koje sam skinuo preko Megauploada.Njegovim ukidanjem me okupirao neki osjecaj,poput onoga kad ti neko bliznji umre.
zamislite opet zivot bez drustvenih stranica... bez glupih statusa, slika, lajkova, g0vana i \'\'prijatelja\'\'... prvo bi pizdili 2-3 mjeseca ali bi kasnije svi bi opet bili sretniji :)
hrvoje, mahabutku
hrvoje, ne seri
@Mumi i @Grmalj, Odakle vam hrabrost uzimati što nije vaše? Mislit da je u redu nešto uzeti i ništa ne dati u zamjenu? Znate da oni koji ništa ne daju nego samo uzimaju se zovu paraziti? To je ta neka svemirska ravnoteža da onaj koji hoće nešto za ništa, na kraju ipak dobije ništa. Bijeda ste, ali još gore bijeda ćete najvjerojatnije i ostati s takvom pameti.
joooj sta sam muzike skinula do sad...vise nista nije isto nankon ovog pada..zivio megaupload!!!
Hrvoje i MATEA ne šarajte po forumu nego idite u wc i jedite vnago
Pa šta i ako smo skidali od \"ljudi kojim je Bog poklonio talent\"? I nakon šest godina Megauploada i dalje su oni super bogati i slavni a mi bijeda...