Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj si ga ti, izmjenjo sam nacija i jezika, broja im se ne zna, a ti ces meni o jezicima, ne da sam cito na drini cuprija, hodo po njoj!!! i sta ti tu meni ruski pa ruski, zar ne moze jedan kelt i ilir imati isti jezik i pismo ko sto ima i rus. sta je tu cudno??? dakako da moze. ko sto moze i mali bajica postati veliki mehmed pasa, i ko sto moze jedan biti pasa a drugi patrijarh, sve ti je to isto, moj si ga ti. isto je i rus i kelt i ilir i svabo i sve i bosnjo to ti je isto.
nasa slahvna histohrija se zasniva na medzedu i bukvi. ko ne vjeruje nek provjeri. a kasnije smo napredovali tako sto smo se samoproglasili nacijom i sad drzimo ovim staaaarim nacijama predavanja kako smo mi pametni a oni glooopi, mi smo arijevci jer nam je hicho davo da mu po.pu.si.mo i moj dido bijo prvi u redu. a i kod krivosabljasa je isto bijo prvi i zato smo arijevci jer prvi stignemo na pu.se.nje dok jos ostali nisu zagadili podrucje oko medjuno.zja. ah. volim ovu historiju u pm.to mi je omiljeni predmet. i redovno citam o kanibalizmu al samo zaboravim onaj u Kaselu prije par godina u danke deutschland, bleeeeee
rimljani kad su bili, ostala samo jedna naucena rijec, od tri slova. rijeka una. a ne bi ni to ostalo da nisu pape zapisale, ono kad su isli sa krstom u jednoj, a macem u drugoj ruci.
i medjedi imaju nacionalnost kod bosnji, bleeee...svi imaju samo oni nemaju. oni nemaju nista zajednicko sa drugima, naravno,\" samo\" njihov jezik i izgled, naravno. a glupost su preuzeli kasnije od drugih. Cuj, mi \"samo\" imamo ruski jhezik za matrenji, a ne bi ni to imali da smo imali imalo corbe u glavi pa za 500 godina lizanja sa turcima naucili samo 5 rijeci, al smo zato presli na njihovu religiju, a da pojma nismo imali ni cemu ni kome ni sta se molimo. kako tad, tako i dan danas, molimo se necemu, a pojma nemamo cemu. preveli smo vjersku knjigu...kad ono bi...negdje mozda 1870...do tad smo blejali kao ovcice za hodzom.
hahahahahhahaaa .....
Evo javljaju da se radi o MEĐEDU srpske nacionalnosti!
... i najbitnije je da nismo puno genetski izmjesani sa vama... kao sto ste vi sa turcima... ne govorite njihov jezik,cudno... prelistaj malo pojmovnik srpskog jezika pa da vidis sta je u stvari srpski jezik ....
meeedo bruuundo, ne ponasaj se luuudo :))
... h.ebale te sve karavlaske slave .... guglaj malo karavlahu jedan ... istina boli ... nemamo mi nista sa vama zajednicko osim ovog slavenskoga jezika i pisma...
pricas ti sad, a sta ti je dido prico? ojha. nije to srbizacija, to ti je gola istina, oj iliri, kako bas, da vas samo u bih ima, to da znas, a gdje su nasi iliri, iz srbiju brale, i iz vince graaaaadaaaa...gde se dedese nasi iliri, bre? nasi iliri bre se prezivaju brankovichi a i vasi iliri bre...sokolovici, ferhatovici i ostali ini bre kelti i liri...od oca tog i tog i majke te i te, a turci nam ilire pooooonistili papire. a gde su bre rimljani,a gde su madjari istjerani iz madzarske padom turaka, a gde su bre francuzi, a gdje su nasi plaveeee ociiiiiii...sve je crnooo oko mennnneeee, jos ponekad svake nociiiii u plamenuuuu zatrepereeee...nosi se bre. ti si seljober nepismeni i neznalica.
Tokom drugog svijetskog rata, ne samo da su jeli ljudsko meso, vec su naj normalnije i prodavali po ulicama, rusi su stoka od naroda !
oj iliru pribislave, jesi imo krsne slave? oj moj dida radislave, jesi li mi gotske glave? ili keltske, da se zna, pravi gloopi bosnjo,to sam ja!!!
... pricam ja i engleski,njemacki i pomalo talijanski ... h.ebogati .. nemoj zezat... nema vise srbizacije bosnjaka...
oj iliru s plavom kosom, obrises mi d... nosom!!!
ahahaha iliri...zasto pricas ruski jezik, bre? tvoj predak je medzed, bre.