Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je protiv vas intervencija, mi smo uvijek za.
Kada budete imali banke ko Amerika (čifuti) onda ćete moći okrenuti arapagose na svoju stranu. Ne lože se oni na mitove i legende, oni pričaju u uncama i procentima. Baš ko i njihovi pajtaši. Kod arapa sve ima svoju cijenu, između ostalog ma.ter ima jednu, žena ima drugu, kćeri opet svoje cijene, ona od 6 godina ima jednu, ona od 10 godina drugu a ona od 13 godina ima najmanju. Preko 13 godina nemaju cjenovnik jer su te kćeri već inkasirane. Zabijem im ga između nosine i bradurine.
a s kim se ti mislis podlizivati?sa amerima i evropom?ha,ha bosna je bila pod turskom shapom,pa austrougarskom,a pre njih bila nasa(srpska).a sad ste evropski protektorat sa nato americkom bazama.nikad vi necete biti sama svoja drzava.razmisli logicno:bili turci pred bechom,jedva ih oterali.mislis da ce evropa da pusti islamsku drzavu u svom dvoristu??dok ima po 5 nato baza u bih i kosovu,dace vam da se igrate drzave
haha, kakvih si se ti tableta naroko? smrdljive arapcine se sa vama podlizivati mogu kolko hoce, mi nikad.
znaci ti mislis da si pobjedio? pa zar vas plan nije bio \"jugoslavija je srbija\" koliko se ja sjecam, srbija je bila i slovenija i hrvatska, i BiH, i kosovo, crna gora, makedonija, i vojvodina. Pa eto ni jedno ne ispade srbija. Jos malo i vojvodina ce otici kako izgleda. dva oka u glavi coce odose ka sivi tici, kosovo vrisnu, knindje nestase tokom nase zabave koju znate pod imenom Oluja, a bogami sanjaj o RS kao samostalnoj drzavi.
mislimani nisu svesni da ako im neko bude saveznik to mogu biti samo pravoslavci?o tome je cak pricao Sheikh Imran Hosein Ukucajte na youtoubu Russia & Islam UNITE as Number 1 ALLIES! m.youtube.com/watch?gl=US&hl=sr&client=mv-google&p=E9EB8D3DD0E6661C&v=B9K6Wge-Zzg
@realista opet oplakah od Tvoje poezije :-)))) , stvarno si legenda ! jednog dana cu ti stvarno morati baciti rukavicuu lice i izazvati na dvoboj u poeziji iako se vec unaprijed bojim da bih mogao izgubiti... nema veze, u svako slucaju ce biti uzbudljivo pratiti taj epski dvoboj na internet marginama !
Braco Rusi posaljte bazuke, da iz Bosne protjeramo Turke, da nam vise ne vise o vratu, i ne tuze Zapadu i NATU-u, kad izgube sa nama u ratu !
@@ampak besmislica, gdje je to i kad Zapad intervenirao protiv Zapada ?! nego, budimo konkretniji, jesi li ti za intervencije Zapada po muslimanskim zemljama ili nisi ?! konkretno, da li si za intervenciju u Siriji sa ciljem da se pogura tamosnja sunitska islamska revolucija ?
sad se muslimani ceskaju po glavi ne znaju sta da kazu ... ipak, da ponovimo pitanje bosnjama: jeste li za intervencije zapad ili niste ? ili ste samo kad to vama odgovara :D ?!