Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će nauka jednog dana otkriti gen kod srba i rusa koji ih čini ovako, blago rečeno, psihički nestabilnim
Dve bolesne nacije
Vjerovatno je onaj gen iz filma Doom ako ste gledali. Gen zla koji ih cini nasilnim 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zelim da porucim kliksu da necu dopustit oglase i da cu nastavit koristit bloker, ne mozete vi meni poruka izbaciti koliko ja mogu kliknut x
Koristi Brave browser koji ima ugradjene zastite protiv pracenja i reklama. I jos AdGuard. Neces ni imati upozorenja jer ce i njih ukloniti.
Samo žestoko vi njima oni vama. Rat kršćana će izazvati samouništenje istih.
ovako biva kad degeneriku daš vlast.... mogli smo to vidjet i preko drine nedavno.... a gledamo i sad.....
Ono kad te Turci ostave u Bosni i Hercegovina jer nisi njihov nego doveden u to doba iz Pakistana ko jeftina radna snaga 200 godina kasnije zastava nacije u Islamskoj Zajednici a ti uzimas tudju istoriju i identitet od Hrvata i Srba i pricas o izopacenosti metaliteta i genetike.Hebem ti pleme pekisno New Primitivs.
Žohari će uvijek biti žohari i srbi
Međedov opet laje, treba mu staviti brnjicu
Medvedev ima strašnu odgovornost i značajno zaduženje, da svako malo prijeti nuklearnom a evo sada i ekološkom katastrofom. Koliko je lik površan, da još nije shvatio, da smo u stvari svi na istom brodu. Nema moje i tvoje teritorije za nuklearne ili ekološke katastrofe. Kad tad ćemo svi za poigravanje sa zajedničkom Majkom prirodom skupo platiti.
ja se nadam!
Odkad ovaj prijeti samo suplje price nista drugo,daj vec jednom malo promjene postaje nam dosadno🥴
Nadam se da cemo te vidjeti u Hagu, kao sto smo vidjeli i srpske heroje koji su sijali teror i udarali po civilima kao barbari po Bosni i Hrvatskoj.
Hajvan
Ovaj međedev bi da razara ukrajinu ali da oni ne uzvraćaju
bar si priznao da ratujete na njihovoj teritoriji
Ludilo sa Duduka mu preslo. Mislili da ce cvjece za njima bacati kada su napali Ukrainu. A ono ljudi I Moskvu napadaju.
govno opet isplivalo i kaki kao i uvijek
hajd ba rjesite vec jednom ovo mrcvarenje 30 godina dosadilo