Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...divljač ko i mi...i tome dati demokratiju?
Anybody want to yoin a clan?
i kod nas imaju tri plemena, srpsko, hrvatsko i muslimansko pleme... i svako 50 godina jedno drugima odrubljujemo glave... s tim da su muslimani najmanje krvolocan narod i stim da je prosli rat bio najvise zbog brisanja muslimana sa lica zemlja, od strane srba i hrvata, a muslimani u tim okolnistima postali isti kao agresori :)
Kažem vam ja, zajebani su ovi iz sjene što prosipaju ljudsku krv diljem svijeta.
Libija Sirija Egipat sledeci su tunis alzit i liban
sljedeci je iran :)
cinjenica je da je gotovo cijela afrika i veliki dio azije uredjen na plemenskim odnosima i to je jedna od teskoca u uredjenju bilo kakve normalne drzave. tako su zivjeli stotinama godina i ne znaju za drugacije.
Međuplemenski sukob u Egiptu nastavljen i na dženazi, poginulo 25 ljudi eto sta ameri i evropa uredi od lijepe destinacije za odmor kolonizuje ih opet libija egipt irak afganistan nigerija kongo itd.
ZIVIMO JOS U PLEMENIMA A HOCEMO DRUGIMA PAMET DA SOLIMO, I TO JE CINJENICA
živimo u plemenima ko apaši...
ni mrtvima nedaju mira treba to amerika sravniti sa pijeskom
izbetonirat
Е свашта исто као и поједина племена из резервата од 23%.
ја колико знам у резервату су индијанци.. а 23% није мало с обзиром колико племена има у Филџан Републици. Резерват је резерват.
Karađorđe je postao venčani kum Milošu, na molbu Miloševog starijeg, tada popularnijeg polubrata, Vojvode Milana, a kasnije mu je krstio i dvoje dece. Karađorđe je bio taj koji je unapredio Miloša u zvanje Vojvode 1811. godine, posle smrti Vojvode Milana.Vožd je ubijen u noći između 13. i 14. jula 1817. godine, u Radovanjskom lugu, na imanju Dragića Vojnića, gde se sastao sa svojim kumom Vujicom Vulićevićem i Nikolom Novakovićem. Nikola (čijeg brata je Karađorđe svojevremeno osudio na smrt) je Vožda ubio na spavanju, sekirom, dok je njegovog pratioca, Nauma, ubio iz puške. Naredbu za likvidaciju Karađorđa Vujici Vulićeviću je izdao lično Knez Miloš, tada Beogradski vezir, u dogovoru sa Beogradskim pašom Marašlijom. Karađorđu i Naumu su jataganima odsečene glave. U kući Kneza Miloša je sa njih odrana koža i napunjene su pamukom.Sukobi dinastija karadjordjevica i obrenovica su imali krvav epilog...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)