Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Varsavski Geto - Geto u Gazi.... Interesantna slicnost
sta bi bilo da je obrnuto kako bi se svjet i evropa reagovali da nisu muslimani da su hricani al krivi su svi i muslimani iz okoline sto su to dozvolili al djaba od boga je ostavljeno dobro se dobrim vraca a zlo se zlom vraca tako ce im i biti na kijametskome danu svima i svi su izgubili vjeru u boga osim muslimana za razliku od hricana i ostalih
NIKAD NE VJERUJ KJAFIRU:
Go HAMAS & HEZBOLLAH! Kill all Jews! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI! ARBEIT MACHT FREI!
Portparol izraelskog premijera izjavio da Okupacije se nece zavrsit, a uslove za osnovne potrebe ljudi cemo stavljat da se okupacija prihvati kao realnost na zemlji i niko nema pravo traziti pravo Palestinskog naroda na suverenu Palestinu po osnovi svijetskog zakona. Izrael je iznad zakona i time ima pravo na kriminal protiv covjecnosti uz tisinu civilizovanih (Amerike i Evorpe). Blago onome ko nije dozivio MODERNI SVIJET.
Tako ce bit sve dok se ne ukine entitetsko glasanje u Gazi.
@edu Pare i moc su to a cionizam i ostale ideologije su samo izgovor. Generali, obavjestajci, trgovci oruzjem, sverceri su ti koji profitiraju, zato oni i drze situaciju ovakvom kakva je.
Cionisti su to...
A ko je medjunarodna zajednica? Amerika i saveznici koji podrzavaju Izrael. S druge strane, ovakva situacija samo pogoduje Hamasu koji izlaz vidi u nasilju, sto opet pogoduje Izraelu da nastavi sa svojim nasiljem, sto pogoduje Hamasu jer nalazi opravdanje za dalje nasilje, sto pogoduje Americi da podrzavaju Izrael, sto pogoduje...