Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ku.rava izhebali dušu iz nje i sada je poslali da se raznese
Smrdulja usaftana!
Uvijek su mi zene bile sumnjive!
Dobar dan čitateljima portala Klix.ba. Kako javlja naš reporter Husein Nikolić, u BiH je stanje izvanredno. Naravno ne mislimo na izvanredno kao izvan redovnog stanja već kao izvrsno jer ćemo vas kao i svakog dana od sada pa nadalje obavještavati o novim stvarima i događanjima iz naše države. Toliko za sada iz našeg studija.
Garant pokrivena.
Fali joj k.u.r.c.a pa se ku.r.č.i.
Ma 100% dosla iz Sirije zena da ubija nevin narod... Da da... Nosila sa sobom Licnu kartu, izvod iz knjige rođenih itd itd. jaooo