Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje bi bilo da mu ljudi koje je zarazio sude
svasta p.icka izbaci
Kakvo egocentricno djubre od covjeka!
strijeljati,odmah
Kako je dotični dobio Hepatitis C!? P.S. Je li opet riječ o neopasnosti koju donosi devijacija u ponašanju ili ti ga homo sklonosti ili nekih drugih pošasti, koje nam donosi "moderan život" i demokratsko društvo!? Žao mi je nevinih ljudi..
Hajd ne lupetaj, zivota ti. Do skora se nije ni moglo testirati na hepatitis C, a najcesci vid zaraze su konzerve krvi u 70tim i 80tim bile. Moja tetka je priliko poroda izgubila dosta krvi, te su joj dali transfuziju. To je bilo 1978 god. Godine 2006 je umrla od raka jetra. Prouzrokovanog hepatitisom C. Za koji nije znala ni da ima. Prema tome, zacepi zivota ti.
Tako to Turcin inace radi. Pise o devijantnim ponasanjima, vjeri, pravu, bosanskohercegovickim entitetima, emulgtorima u hrani i sl. Sad ce napisati odgovor dug pola metra.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Neki se bas nikako ne mogu pomiriti da imaju bolest...
A u BIH ako zaraziš nekoga HIV-om dobijes godinu dana
Razlika je sto ovog lika u Bosni nikad ne bi ni otkrili, a i kad bi ga otkrili, dobio bi par godina, a izasao za godinu zbog dobrog vladanja
I njemu Bog dao istu bolest kojom je zarazio pacijente.
Ja sam razumio da je u injekcije ubrizgavao vlastitu krv koja je zarazena virusom. Znaci, prvo je bio zarazen pa je zarazu dalje sirio.
Ma nisam ni citala tekst samo naslov :-). Svejedno, opet ga nista ne opravdava. Ako je on zarazen zar moraju biti i drugi?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)