Sobarica nije lagala za silovanje?
0
Medicinski nalazi "potvrdili" da je Strauss-Kahn kriv
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve to znamo odavno. Svaka čast poštenoj imigrantkinji Nafissatou koja ima više hrabrosti i morala od fufaste francuske novinarke koja se tek nakon svega sjetila da bi ga trebala prijaviti što ju je malo dirkao. Nafissatou Diallo - žena godine. A njemu je mjesto u buksi.
Mah, ima para da plati silovanje ako hoce i to sa najskupljom. Ako je dogurao do pozicije direktora MMF-a ne vjerujem da je tip covjeka koji ne zna upravljati sa sobom u tolikoj mjeri da siluje nekakvu sobaricu u hotelskoj sobi. Nidje veze. Ovo je cista namjestaljka.
Pa [to je dopustio da padne u krevet ? Slabić se nije znao oduprijeti čarima ženskih nogu. Sam pao, sam se ubio. Nije morao, ali je sam kriv.
TA DROLJA LAŽE. ZA PARE MOŽEŠ HAN DRITI KOGA HOĆEŠ NA SVIJETU SAMO JE RAZLIKA U CIJENI. MEĐUTIM OVO JE NAMJEŠTENO DA MU SE UVALI U KREVET I DA GA ONDA NA GU ZE RADI DRUGIH CILJEVA. POLITIKA SVE RADI.
ja znam da je sobarica lagala
oj dzamijo, cuj ima ostecenje ligamenata na ramenu, pa mogla je to dobiti i tokom normalnog s.e.x.a. S.e.x.a na koji je sama pristala, i bila samo \"ziva\" u njemu. Pa dokle ovo vise ide, Assangea terete dvije k.u.j.e za s.e.x bez kondoma. Znaci da svaka zena sa kojom muskarac ima odnos moze kasnije da ga tuzi, pa normalno da ce po njoj bit tragova od sexa a haj ti dokazi da je sama pristala, bičes.
Ma svak je skonto da je ovo cista izmisljotina i podvala...a ko bi silovo onu rugobu...pao da siluje jednu ruznu sobaricu...svasta......!
Ja kad procita ja konta spermačica, i btw drago mi je, jedan zidov manje.
nija !? njiha njiha điha điha konjo ... stoko nepismena ....
Ako je stvarno silovao zenu (a moguce je), po nekim pravilima bi trebao da ide u zatvor pa da i njega tamo siluju crnci po mogucnosti. U svakom slucaju ne volim ga, zato sto je MMF \"satansko-cionisticka organizacija\" koja iskoristava slabije za profit bogatih!
Krupna je on riba. Mnogo zna i u mnogo je upetljan. Ne smije biti osuđen.
kako covjeku namjestise ni kriv ni duzan... al hoce on biti direktor MMF-a.. dobro je da je ziv ikako...
Pa ova silovanja su prenamjestena... Ako nekoga hoces da maknes, da mu unistis ugled, reputaciju ovo je najlaksi nacin. Sjetite se i Tysona, Tupaca itd... Covjece ljud imaju pare, mogu iznajmiti kakvu hoce, pozele k.ur.vu. i eto on bas za ovom zapeo da je siluje... smijesno.