Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvu milfaru osuditi na 15 godina...tuga
Aj ok sto je zena koja nema pojma o ekonomiji postala ministar finansija, bar smo na to navikli, ali, koliko ja shvatih, nju je USA sud osudio za korupciju u Venecueli? Otkud nadleznost, kakvo je ovo ludilo?
Nije podobna
Komunjarska posla
A pola senata i nancy pelosi, biden i njegovo narkomansko celjade su cisti kao? Većina senata doslovno u semi sa wall street insiderima suruje i bogati se svakodnevno. Ovoj zeni cim je chavez vjerovao toliko da je stavi na takvu poziciju, meni dosta. Stali na zulj americko kolonizatorskim ambicijama pa ih kadija tuzi i sudi. Nece ni to dovjeka, dolazi kraj igrice, polako al sigurno.
Kad se fukara dočepa para kao ova medicinska sestra i naš Malinar Fikro to na kraju ovako ispadne.
Dobra 😎 Mogu mislit kako je ovo Hugo cepao... Prvo plava pilula, pa medecinska seka 😊😂
Je li prvostepena? Nadam se da neće ležati u zatvoru.
Zar ovo nije unutrašnja stvar Venecuele. Po toj osnovi mogli bi suditi i putinu ili dodiku
Čuvati pare kod amera i praviti se da ne znaš ništa i nisi kriv je neformalan covjek. Oni znaju sve kad si ušao u ameriku, izašao, račune gdje imas, čak i kad ti ističe renta pa ti šalju pisma da imaš moverse. Nema kod njih labavo
Jel imala diplomu?
Medicinska sestra ministrica financija. Ovo nešto kao kod nas otprilike. Banditi su oni iz Venezuela teški, a imaju glavno sredstvo naftu za pranje para Maduro i ekipa