Plagijator u američkom Senatu
0
McCain "pokrao" Wikipediju i Solženjicina
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima taj Ahmet sa McCainom? Btw, jednostavno prijavite Ahmeta....toliko mozete.
Oooooo, ovo je interesantno - svaka cast Amenhotep! Tacno tako! A sta je sa ostalim? Hajde zivota ti nabaci jos koje ime.... Za Ahmu si ga pravo ub\'o!
Ahmet Kasumović, Univerzitet Tuzla, \'profesor\' predmeta vezanih za bosanski jezik, najveći poznati plagijator. Čovjek u lancu, karika koju čuvaju druge, njemu slične. Pogledajmo domaće plagijatore, okrenimo se njima i j*** im mater. Ahmet Kasumović, uzimao novac za prolaznu ocjenu. Od plaćanja telefonskog računa, kupovine jastuka, voća, knjiga do kapija i prozora, psa... 100KM je onima koji su znali dovoljno. To je đubre od čovjeka.