Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boss = kreten,debil,idiot
sto se tice vanjske politike USA sve je to u pet deka,bili na vlasti demokrate ili republikanci ali kad poricate sa obicnim amerom (radnicka klasa)oni su mahom za demokrate(ekonomija,zdravstvo,bolji socijalni programi itd.) Ja nemam pravo glasa(nesto se i ne otimam da ga imam),a da ga imam glaso bi za Obamu jer gore nemoze biti.
kako ne shvatate vec jednom ljudi: DEMOKRATE, REPUBLIKANCI, LIJEVICA, DESNICA, FASHIZAM, KOMUNIZAM -------> SVE ISTA GOVNA! ovo su samo prividna prepucavanja, igre demokratije za masu, gdje demokratije onakve kakva bi trebala biti nikada nije postojala!
boss, tebe treba eutanazirati, ubiti iz milosrdja jer samo tako svijet iz dana u dan moze biti bolje ako je sve takvih kao sto si ti, manje i manje..
Boss ako si Bosanac, nije lijepo da budeš rasista. Zašto bi Obama bio predsjednik u Zimbabwe-u jer je tip Amerikanac, veći nego ti. Ti si vjerovatno u Americi pogledo si par put baseball i već tjeraš crnce u Afriku. Pa kakvi smo to mi ljudi?
Ma super ga je Madona usporedila. Fasista kao i svi republikanci. @ boss. Ti samo sjedi u Americi i ne pametuj nam sta se nama ovdje desilo. Znamo mi i ko je i kako zapoceo. Samo mi nemoj govoriti da Ameri u tome nisu imali svoje sape. Zna se da je Slobo dio zivota proveo u Americi. Spijun zaduzen da srusi komuniste i Jugoslaviju. Pa uspio je, samo sto 100.000 Bosanaca i Hercegovaca nisu sa nama vise.
@boss koliko se sjecam, republikanci su bili na vlasti dok je u BiH rat harao. Demokrati su tada trazili vojnu intervenciju, a republikanci nisu dali. Kada je na vlast dosao demokrata bilo je i kakve takve intervencije. Cinjenice drug moj, daj nam cinjenice.
za ovog Senad_bc.. samo znaj da je republikanska stranka mnogo odlucnija i povoljnija za \"nas\".a ne pisljivi demokrati koji nemaju muda da odrade ijedan pozitivan potez. Republikanci vjesto iskorijenjuju teroriste i sve ostale parazite ovoga svijeta, pocev od talibana, preko iraqa pa do srbijice. Da su republikanci bili na vlasiti kada je rat u Bosni bio glavna svjetska tema stvari se nebi bas tako odigrale i gnusna i nacisticka tvorevina rs danas sigurno nebi postojala. Toliko iz Amerike, a ti i dalje podrzavaj prodane demokrate koji ce samo da sjede i posmatraju tirane kako kolju drugi narod i pokusavaju njegovo unistenje. To je vec pokusano u Bosni od strane zivotinjsko-ljudski mijesanih monstruma - srbocetnika. God Bless America. McCain je vec predsjednik jadnici, neznam samo cemu se nadate da Obama moze dobiti. Moze on dobiti i biti predsjkednika..ali neznam dgje.. mozda u Zibabawe-u a li sigurno ne u US.
za mene je taj Mccain drugi Bush..ako bi on došao na vlast njihova vanjska politika bi ostala ovakva kakva i jeste..tj terotizam pod firmom \"oslobadjanje\"
titica
definitivno carica
Carica :)