Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAŠI BI NA SIROTINJU
Ahmmm, ovo na slici je Engleska policija :p
Britanija opet siri Veliku Britaniju?!
'' drugom najvećem ''
opet a(k)rapi prave probleme.
dodje za boljim zivotom u Francusku,naravno ponasa se kao i u Alziru ,iznese trosjed ispred zgrade,nalozi vatru ,nakaci se na socijalnu pomoc jer je to taj bolji zivot ,otima turistima sta stigne po vieux port-u, i la canebiereu, srusi pola ulici kad Alzir izgubi u krocenju robova
marselj je grad sa najvise muslimana u evropi...sta ce tamo francuski premijer?....samo prvocira
pa on bi u muslimanskom gradu da provodi neku hriscansko katolicku represiju.....ovo mu je samo upozorenje......marsej izbjegavaju svi politicari a ovaj se nasao kyrciti....mogao bi dobiti metak ko i karadjordjevic :)