Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pali njih Blinken iz udobne fotelje uzimajući milijarde
Glupa vam je teorija kako je SAD kriva za rat i kako SAD zavadja zemlje i svojim manipulacijama podmece ratove radi svoje koristi od prodaje oruzja. Da Rusi nisu napali, SAD ne bi imala tu korist. Dok god jedna nacija misli da je superiorna u odnosu na druge, bice prostora za manipulacije u koje pogresno vjerujete. Cinjenica je da Rusi osporavaju ukrajinsku naciju i identitet i to ce uraditi mnogima. Cinjenica je da su Rusi napali jednu nezavisnu zemlju i zaprijetili i drugim zemljama.
Kakav debil od vojnika moras biti da gađas civilne stambene cetvrti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je rat počeo korona nestade preko noći, nit ju mediji spominju, nit ima zaraženih nit je više opasna...pa nek mi neko kaže da mediji nisu najveće zlo.. Ukrali ste mi dvije godine života, dvije godine mladosti sa svim restrikcijama i zatvaranjima
Mariupol sve više i više liči na Vukovar. Jadni ljudi.
blinken pomagaj mani se smatranja
Propaganda. U Njemackoj slusam njemacke medije, histerija protiv Putina i Rusa uopce. Ali pronasao sam mogucnosti i Russia Today gledati pa uporedjujem stajalista. Obadvoje rade propagande i presucuju strane prica koje im ne odgovaraju. Ali su na zapadu zabranili RT, znaci odredjena istina im ne odgovara.
Apsolutno nepotreban rat. Apsolutno sam protiv Putina ali ni Ukrajinac ne radi u interesu svog naroda. Gledano iz njihove perspektive sto mogu uciniti, mogu odolijevati napadima godinu dana, izginut ce tisuse ljudi, gradovi ce postati rusevine, bit ce ratnih zlocina, ratnih profitera, primit ce Ukrajinu u EU... Stojat ce u povijesti da su se obranili od Rusa, narod ce nakon par godina euforije torbu na ledja i prema zapadu jer je ono gdje su živjeli sve uništeno... Zvuči poznato?
Zna li se epilog ukrajinskog kontra napada kod Kharkova? Navodno su potisnuli Ruse i pri tome nanijeli ogromne gubitke tvz. 488. motorizovano-pješadijskom puku.
Mogli bi pobijediti da su se organizovali kako treba. Mnogo više su trebali mobilizirati vojske. imaju ogromne rupe u odbrani teritorije, zavukli se u gradove i prepustili komunikacije jer ih nema dovoljno
Vi ginite unistavajte sebe, ruse i europu a micemo gledati sa strane i kasirati.
Sad će Bošnjaci reći u Ukrajini se brani Bosna...
Zapadni i NATO lideri su izgleda Ukrajinu prepustili na milost i nemilost sudbini. Sa tribina navijaju. I cinično se " dive otpornosti naroda Ukrajine". Bojim se da će ako pregazi Ukrajinu, Putin nastaviti ....a svaku bolest je najbolje u začetku spriječiti.
Valja glupim ruskim agresorima stisnuti pa ući u bilo koji grad! Znaju da će isti tren kad uđu biti ugljenisani!
pobjednik ovog rata će biti zapad, ukrajina služi da se ruska država iscrpi. putin je ko mali debilko uronio u jezero iz kojeg ne može isplivati, no nažalost može napraviti ogromnu štetu ekosustavu jezera.
10 dana nisu u stanju grad jedan da osvoje,junaci..
Bilokakvo huškanje na rat je nešto najgore. Danas su najveći huškači Blinken i EU političari koji svjesno guraju ukrajince da gube živote u ratu u kome se unaorijed zna pobjednik. Naravno, sve uz podršku planetarnog mainstreama, gomile zombija koji ne vide dalje od zaslona na telefonu.
Jadan bi bio svjet kad bi rusija bila na kormilu. Ukrainci se ne bore samo za sebe, nego za slobodu svih evropljana pa i svjeta.
mogu pruzati otpor koliko god ih bude i oruzja budu imali, poginuti svoji na svome, kao heroji...brojevi su na strani rusije ali i tu ce ako potraje biti svakakvih dobrovoljaca i placenika.