Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sto u zadnje vrijeme ovi elitni americki specijalci sreu u svoju cast i profesiju pa to je nevjerovatno. on kao clan elitne specijalne jedinice treba da nepostoji i da sve tajne odnese sa sobom u grob.... a ne ko ovaj konj da pise knjige ili da ide na fox news i otkriva kako se izvode operacije i tajne podatke. stvarno ne kontam???? ovaj danasnji svijet je otisao u materinu. niko vise nema postovanj ni prema cemu. teoreticari zvjera zaobidjite ovaj komentar molim vas....
Pa da je ubio koga baš bi pričao, nego može ovako kao ''lovačke'' priče da priča.
@Scorpio... upravu si brate, Lovačka pikantna by "OVAKO"
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
nakon što se zadužio 7 miliona sad u sebi konta ustani bin ladene da ja legnem.
To je Demokratija??????????????
a ameri ostatku svijeta sole pamet o tome kako se ne smije raditi cenzura, kako treba svi sve da znaju i sl... nidjdje veze. najveca diktatorska zemlja na svijetu, a diktator je mracna cionisticka sila poznatih prebogatih porodica...
Još jedna u nizu američkih laži...
Dame i gospodo, predstavljamo vam cuvenu americku demokratiju i slobodu govora i sirenja ideja u njenom punom sjaju i jadu..
Ona stara pjesma "al' niko nije znao sakrit' suze k'o marinac".
Zato sto mu je knjigu vlada i napisala. autorska prava na vladi :). ovaj nije vidio osame uzivo
Ljudi Bin Ladena je ubio Jason Bourne
Oni ga napravili oni ga likvidirali.
ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.... ništa, sitnica... rizikuješ život i predaš im sve što imaš....
Jos da ga je stvarno ubio...
marinci su mašine za ubijanje,oni su obučeni tako da je za njih nekome oduzeti život zadovoljstvo,to su hladnokrvne ubice.Prosječan intelekt jednog marinca nije ni blizu za pisanja knjige ili romana. To su bolesni ljudi,često ranije skončaju.
@Nemesis U prvau si da nisu ništa bolji od ruskih, izraelskih i nekih drugih specijalaca, ali upoređivati ih sa pješadincem bilo koje balkanske vojeske je jako neozbiljno.
@Nemesis ima tu istine,nisam ja rekao da se njima niko ne može suprostaviti,daleko od toga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Marinac i knjiga...... Svaka slicnost sa realnim zivotom je namerna..
Odrekao se bezvrijednog novca da bi svijet saznao istinu, da su ameri stvorili terorizam u svijetu. Čovjek koji je pobijedio USA znajući njene slabosti.
Što br'te kod ovih marinaca vrvi od književnika, to je haos... Sve poetske duše pune humanizma.
žanr: fikcija