Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje bi trebala biti citava americka vlada.
Americki pakasi rade sta hoce a Evropa ne smije da pisne!
ma kakva Evropa , qrine obične i pijuni . Sjeti se devedesetih . Da se Amerika nije upetljala i sad bi rat trajao .
@zarijatidubokovic ... Kakve su to bajke , koje ba zauzimanje zap . Evrope ? srbima definitivno nisu, čak su jedini u exYu na kojima su ga upotrijebili zato sto su napali gotovo sve republike i besramno oteli bar 70 % oruzja koje je plaćeno parama otkinutim od usta svih stanovnika iz tih republika ,i to isto oruzje upotrebljili protiv njih . Ne razumijem mržnju bosanskih Srba prema Americi , a ta ista amerika ih je spasila 95 ? Znate da ne bi bilo ni R od RS- , ali nećete priznati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Držati ljude godinama u zatvoru bez suđenja je terorizam. Propaganda kojom su cijeli svijet zavarali da se bore protiv vlastite ideologije, nažalost svijet je progutao.
jesul todekarce vehabije